úterý 25. září 2018

Kotle wolf návod

Zaměstnanci společnosti Wolf Česká republika, s. Dovolujeme si vás proto požádat, abyste v případech, kdy je to možné, komunikovali s. Informujte provozovatele zařízení, že tento návod a. V případe nedodržení pokynů uveden. Provozovatele zařízení prokazatelně zaškolte v obsluze topného zařízení. Do tohoto místa mohou být vsazeny oba moduly. Další opatření pro uvádění do provozu nebo kon-figuraci speciálně u BM- jsou uvedena v Návodu k montáži BM-2.


C alebo použite vhodné ochranné rukavice. Symboly V tomto návode sa používajú nasledujúce symboly a značky. Ich cieľom je ochrana osôb a technická bezpečnosť pre-vádzky. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář.


Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte. Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář. Zmeny vyhradené SK Wolf Slovenská republika s. Plánujete nákup produktu. Inštaláciu, uvedenie do prevádzky alebo údržbu sme vykonávať len oprávnená osoba.


Dodržujte pokyny uvedené v návode na montáž. V prípade nedodržania pokynov. Plynový kondenzačný kotol Wolf je schválený aj na inštaláciu v garážach.


Kotol so spaľovaním závislým od vzduchu v miestnosti sa môže inštalovať len v priesto-roch, ktoré spĺňajú smerodajné požiadavky na vetranie, aby nedošlo k otrave alebo zaduseniu. Kondenzační kotle Wolf mají výměník tepla z modifikované hliníkové slitiny AlSi. Důvod druhý - konstrukce.


Aby byl výměník tepla co nejspolehlivější, měl by být ve spalovací komoře z jednoho typu materiálu bez dalších spojů. Neměla by se vyskytovat místa s vyšším pnutím a. Výběr kotle je důležitým krokem k pohodlnému bydlení. Dávno pryč jsou doby, kdy jste si mohli vybrat maximálně mezi několika modely.


Nynější trh nabízí opravdu nepřeberné množství typů a modelů s různě pokročilou funkčností. Trendem posledních let je důraz na ekologii a ani kotle nejsou v tomto směru výjimkou. Pokyny uvedené v tomto návode treba dodržiavať. Závěsné kondenzační kotle Wolf CGB-1 CGB-resp.


WOLF FGB-– český návod. CGB-2 závěsné kondenzační kombinované kotle CGB-K-a CGB-K-se zabudovaným deskovým výměníkem tepla z ušlechtilé ocele. Kotel s externím zásobníkem. Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě.


Ovládání je jednoduché. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky