středa 12. září 2018

Flexi hadice vzduchotechnika

V naší nabídce flexibilního potrubí naleznete hadice od renomovaných evropských a světových výrobců. PLASTOVÉ FLEXI HADICE HRANATÉ PLOCHÉ ČTVERHRANÉ. Plochá ventilační ohebná PVC hadice VP 55X1HH: Čtyřhranná plochá flexibilní hadice z plastu - rozměry 55x1. Hliníková hadice Semi DEC (někdy též Compadec, Flexline aj.) Základní jednovrstvá hadice bez izolace, standardní délka po roztažení 3m. Hliníková vícevrstevná hadice Flexair (někdy též Aluflex, Aluline aj.) Vícevrstvá hadice pro vzduchovody vyrobená z hliníku a polyesteru, vyztužená ocelovým vláknem.


Flexi hadice vzduchotechnika

Kvalitní potrubí a hadice pro rozvod vzduchu. Ideální potrubí i pro vedení ve špatně přístupných prostorech. Tepelná i hluková izolace. Okrem e-shopu môžete nakúpiť aj v kamennej predajni.


Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť. Ohebná Al hadice s minerální vatou. Polotuhá ohebná hadice z Al folie o síle mm. Příslušenství pro instalaci ventilátorů iCON - záchyty kondenzátu, flexi sety - flexi hadice včetně čtyřhranné mřížky.


Flexi hadice vzduchotechnika

Máme naprojektované VZT rozvody klasicky - stromová štruktúra, hlavné vetvy spiro,. Odsávací hadice pro vzduch a prach jsou vhodné především pro běžnou ventilaci a odsávání ve všeobecných aplikací v průmyslu a vzduchotechnice, odsávání jemných pilin, hoblin, prachu s vysokými nároky na flexibilitu hadice. Naprostou špičkou mezi ohebnými rozvody vzduchu (vzduchovody) je ohebná hadice , která splňuje všechny výše zmiňované výhody jmenovaných vzduchovodů – tepelně izolovaná hadice TERMOFLEX HYGIENIC. Jedná se sice o dražší produkt, ale jak už to bývá, cena odpovídá kvalitě. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Vzduchotechnika - Vzduchotechnika -shop. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. D-FLEX hadice 75mm standard - modrá je kvalitním stavebním kamenem pro každý vzduchotechnický projekt s parametry Průměr d1: 75. Tato hadice slouží k rozvodům vzduchu od vzduchotechnických zařízenía rekuperačních systémů.


Flexi hadice vzduchotechnika

Je možné ji zabudovat do podlah, stěn stropů, podhledů. Flexadur je hadice , flexibilní potrubí použitelné pro různé typy odsávání: vzduch a prach, abrazivní materiály a granuláty, vytápění a klimatizace, horký vzduch a chemické výpary, vysoké a nízké teploty a agresivní chemické výpary. Zatáhnutím za protilehlé konce natáhnete hadici do požadované délky.


Vyberte si ohebné hliníkové potrubí. Rozvody vzduchu v objektech slouží jako ideální odvod pro odsavač par. Nabízíme různé profily hliníkových trubek. Výhodou je rychlá a jednoduchá montáž, dlouhá životnost a vysoká nepropustnost.


Flexi hadice vzduchotechnika

Tvarově se hadice skvěle přizpůsobí trase, kterou potřebujete vytvořit. Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin. Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové.


Hadice jsou izolované skelnou vatou nebo bez izolace. Ohebné potrubí a flexibilní hadice. Snadná instalace, je možné je protáhnout již hotovým podhledem. KRBY - VZDUCHOTECHNIKA späť na krby. Dostupnost: Skladom Kč s DPH.


Pokud hledáte SPIRO roury jste tu správně. Flexibilní hadice o1mm dl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky