středa 19. září 2018

Ekvitermní čidlo ray v 13

Teplotní čidlo uvnitř zásobníku neustále předává informace kotli, který upřednostňuje ohřev zásobníku. Měří venkovní teplotu vzduchu. Oproti starším verzím elektrokotlů mají nové kotle RAY plynulou modulaci výkonu a vestavěnou ekvitermní regulaci.


Tazatel by měl prostudovat návod ke kotli, zda v něm opravdu ta ekviregulace je zabudovaná. Nevíme, či náhodou neexistuje i stará řada RAY bez ekviregulace.

How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. Dobrý den, mám na vás dotaz ohledně regulace el. Protherm Ray 12k s ekvitermní regulací a podlahovým vytápěním. V novém domě 120mjsme zažili skoro polovinu zimy a účet za elektřinu od února do června byl za 18tis. Potom regulátor kotle vypočítává na základě venkovní.


Toto čidlo se instaluje na severní fasádu objektu. Umístění na sever a dokonalé odstínění čidla je v zásadě správně.

Nicméně určitý definovaný vliv solárního záření na ekvitermní čidlo může být i užitečný. Máte-li například obytnou část podstatně, nebo celou s jižními, JZ, JV okny a ještě větších rozměrů budete mít vysoké solární zisky okny. Spolehlivý regulátor PT dodáváme společně s venkovním teplotním čidlem ve zvýhodněném ekvitermním setu.


Při ekvitermní regulaci kotel mění teplotu topné vody automaticky podle změn venkovní t. Upozornění: Nastavením maximální teploty otopné vody na ovládacím panelu kotle můžete. V rubrice EKVITERMNÍ REGULÁTORY najdete regulátory RVS a RVD výrobce SIEMENS včetně prostorových čidel QAA dalšího příslušenství. Nabízíme kvalitní, čidla a sondy pro připojení k topným, solárním, podlahovým systémům a kotlům. Vhodné pro měření vnější teploty. Zboží v nabídce máme skladem.


V části „Návod k obsluze“ najdete popis. Venkovní čidlo pro závěsné kotle Panther Condens, Panther v. Nedochází tak ke zbytečnému kolísání teploty vytápěného prostoru. Jsou určené pro regulací plynových kotelen , tepelných čerpadel , solárních.


Chtěl bych co nejrychleji a co nejsprávněji nastavit topení a ekvitermní regulaci, a tak jsem si prošel internet a dal jsem dohromady následující postup. A také co je potřeba ke stavební připravenosti na tento systém?

Uvítal bych něco v hodně jednoduchém smyslu jako vnitřní čidlo potřebuje CYKY kabel odvedený do technické, kde se zapojí do regulátoru, zásuvku ne, protože beží na baterii, venkovní čidlo to samé, ekvitermnímu regulátoru stačí 2V. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ekvitermní čidlo pro kotle Panther v. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Prostorové, Bezdrátové, Teplotní čidlo. Bus ekvitermní regulátory Protherm řady Thermolink umožňují nastavit. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky