čtvrtek 27. září 2018

Čištění ozonem praha

Odstraníme zápach, plíseň nebo desinfikujeme klimatizaci vašeho vozu. Kde čištění ozonem provádíme? CO dělat když selže nátěr proti plísni, čistička vzduchu nebo pohlcovač zápachu?


Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem , při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde například vznikl problém zatuchlého zápachu. Pro pohyb v prostorách se zbytkovým ozonem – než dojde k úplnému vyvětrání je pracovník vybaven respirátorem-filtrační polomaskou. Použití OZBAGU – čištění drobných věcí.

Autoservis Perfekt Praha – opravy klimatizací, doplnění, čištění ozónem. Klimatizace se stala již standardem skoro v každém nově vyrobeném vozidle. Jedna z nejrozšířenějších a nejmodernějších metod je dezinfekce ozonem. Slevy, akce a akční nabídky Čištění klimatizace.


Ozonová dezodorizace zbaví váš byt či dům trvale nepříjemných (tabákových, hnilobných) pachů, které pronikly do zdí, nábytku, koberců, čalounění. Dezinfekce interiéru a klimatizace ozonem. Vážení zákazníci, v návaznosti na aktuální situaci vám nabízíme nejúčinnější a ekologickou metodu zaručené likvidace virů a bakterií ozonem. Tato metoda se používá k odstranění pachů, plísní a choroboplodných zárodků, dopravní podniky ji používají k desinfekci tramvají, autobusů a jiných dopravních prostředků.


Generátory ozonu a služba čištění.

Prodej ozonizérů, generátorů ozonu a služba desinfekce ozonem. Pravidla ochrany soukromí Obchodní podmínky. Postup dezinfekce prostoru: Přijedeme k Vám a během minut nainstalujeme generátor ozonu, zapneme a odjedeme. Provádíme čištění klimatizace vozidel všech značek. Zaručujeme profesionální vydezinfikování okruhu klimatizace s dokonalým výsledkem.


Ozon je bezbarvý, ve vyšších koncetracích namodralý plyn, těžší než vzduch. Má silné antioxidační a dezinfekční vlastnosti a vyniká svou mimořádně velkou mikrobiocidní účinností. Uvádí se, že je 50x účinnější než chlór. Slyšeli jste už o čištění ozonem ? Jedná se o moderní a velmi efektivní způsob likvidace plísní, bakterií, hub a jiných nezvaných potvůrek, který využívá síly a účinnosti ozonu.


K prevenci alergií a různých. Ať už se stěhujete a chcete po sobě přenechat důkladně vyčištěný byt či dům, případně se stěhujte do nového a původní majitelé chovali domácí mazlíčky a vy patříte k alergikům. Ozón má kromě plně virucidních, antibakteriálních a fungicidních vlastností, také využití v rámci dezodorizace - tedy čištění vzduchu.


Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce klimatizací. Jedná se o velmi výkonný čistič interiérů vozidel a klimatizací, který je vyroben na průmyslové bázi a má přibližně osminásobně vyšší výkon než běžné dezinfikátory, které nabízejí výrobci pro automobilový průmysl. Nejen, že čištění ozónem má plně virucidní vlastnosti, ale velice pomáhá také alergikům.


Ve vzduchu ničí velmi dobře ničí látky, způsobující alergie. Ozónové čištění klimatizace je žhavá novinka v oboru dezinfekce vašeho vozidla.

Vyčistí nejen klimatizaci, ale dezinfikuje celý interiér vozu a odstraňuje zápach (deodorizace). Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidlo a jeho účinnost je známá z mnoha oborů. Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. CAR POINT Praha - DEZINFEKCE KLIMATIZACE A INTERIERU OZONEM. Desinfekce interiéru vozidla ozonem , Desinfekce místností v Praze a Mladé Boleslavi.


Ov interiéru, zapnout vnitřní oběh a potom to nechat min vyvětrat aby se. V ceně: plnění, čištění , desinfekce, kontrola tlaku a víc! Zkuste novou metodou čištění vozu. Společnost Nej Ozon se zabývá speciálním vysoce účinným antivirovým a antibakteriálním programem pomocí ozónu ve všech veřejných a soukromých prostorách, jako jsou například kanceláře, čekárny, ordinace, hotelové či nemocniční pokoje, obchodní centra, dopravní prostředky, byty atd. Dle odborníků je třeba autoklimatizaci alespoň jednou do roka vyčistit a vydezinfikovat.


Pro správné fungování je nutné provést také doplnění autoklimatizace chladivem. Naše firma nabízí čištění a plnění klimatizace na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky