pátek 21. září 2018

Drink taxi ostrava poruba

Neriskujte zbytečně řidičský průkaz nebo dokonce svůj vlastní nebo cizí život. Drink Servis Pili jste? Nenechávejte auto zaparkované před vzdáleným podnikem přes noc. Riskujete vandalismus, krádež, pokutu, botičku nebo dokonce odtažení.


Chcete posedět s přáteli na pivku v oblíbené restauraci či jedete na oslavu a nechce se vám hromadnou dopravou?

Ostrava - taxi Ostrava. Jeďte svým autem a zpátky odvezeme Vás i Vaše auto kde budete chtít. Na trhu s nabídkou taxi služeb jsme již více než let a jméno majitele společnosti, Pavel Křenek, je dlouholetou, úspěšnou a zkušenou stálici mezi ostravskými taxikáři.


Taxi , osobní přeprava, non-stop taxi , služby již let. Přeprava osob klimatizovanými vozy nejen po celé České republice. Možnost využití druhého řidiče - drink servis. Příjímáme platební karty.


Naše firma se v rámci své obchodní politiky rozhodla trend platbou karet následovat, a proto i Vy,můžete po předchozí objednávce platit ve vozidlech taxi naší společnosti hlavními kreditními kartami uvedenými v následujícím grafickém přehledu.

U nás jedete každou 10-tou jízdu v hodnotě 1kč zadarmo, sbírejte body do naši kartičky za každou jízdu a 10-tou jízdu máte v hodnotě 100. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Moravskoslezský kraj - Najisto.


Jsme spolehliví, přesní, naš? Car transport is provided by the most experienced drivers who are insured for possible accidents and damages. Jde o službu, která stejně jako klasická taxislužba funguje hodin denně dnů v týdnu , bez ohledu na to, zda je všední den nebo víken nebo zda je státní svátek.


Mezi naše služby patří také taxi drink service či profesionální odvoz korporátní klientely. Větší skupiny mohou využít naše velkokapacitní vozy. Každý z našich vozů je vybaven terminálem pro platbu kartou. Platbu kartou hlaste dopředu zavolejte, zeptejte se na cenu. Našimi vozy Vás odvezeme rychle, levně a BEZPEČNĚ.


Služby provozujeme hodin denně. Rozvozy svateb a jiných akcí. Dalkové jízdy za smluvní ceny. CO SE DĚJE V PORUBĚ Pohádkový muzikál Králíci z klobouku Veselé peripetie populárních králíků Boba a Bobka uvede Kulturní centrum Poruba v neděli 11.


Domova Slunečnice na ulici 17.

S námi se dostanete všude včas. Nabízíme množství kvalitních služeb za nízké ceny. Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme.


Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány. Taxi Princ Vám nabízí nonstop služby s více než 20ti letou tradicí.


Zerif Lite vytvořeno od ThemeIsle. Našim hlavním cílem je bezpečí, komfort a spokojenost zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky