úterý 26. července 2016

Akumulační nádrže dražice

Akumulační nádrže dražice

Akumulační nádrže Dražice slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje. Zdrojem může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory atd. Zdrojem tepla může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory, krbová vložka atd.


V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Akumulace tepla zajišťuje nejen ekologičtější provoz domácnosti, ale především se postará o úsporné a přesto efektivní vytápění. Na zakázku lze rozmístění nátrubků i jejich množství změnit. Jde o zakázkově vyráběné nádrže , kde je velká variabilita připojení. Na obrázku je jedna z možností připojení, které zajišťuje maximální využití fotovoltaické instlace a možnost připojení téměř jakéhokoli primárního zdroje, jako např.


Male video predstavujici zakladni principy akumulacni nadrze, tento priklad zobrazuje akumulacni nadrz LMT pripojenou v klasickem prostredi rodinneho domu k radiatorum, TUV, kotli na tuha paliva. NAD 1a 2– akumulační nádrž s polyuretanovou izolací (PUR mm) a plechovým lakovaným pláštěm. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže , topná tělesa.


Akumulační nádrže dražice

Nádrže typu NAD slouží pouze k ukládání tepla v topném systému, typ NADO. Dodáváno s izolací o síle 1mm. Dražice NAD 1Vakumulační nádrž bez vnitřního zásobníku s PUR izolací.


Zařazení akumulační nádrže do topného systému s kotlem na tuhá paliva umožňuje optimální chod kotle na příznivé teplotě při provozu kotle. Velmi dobře uchovávají teplo z rozdílných zdrojů do doby, než bude potřeba použít k vytápění objektů. Jedná se o tlakové nádrže vhodného objemu, které uchovávají teplo od těchto zdrojů až do doby, kdy bude potřeba k vytápění objektu. Rychlá a bezpečná doprava.


Akumulační nádrže dražice

VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Některé typy nádrží dovolují kombinovat i zapojení více zdrojů. Příslušenství, Nerezové ohřívače vody.


Domů ohřev vody - akumulační nádrže. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Nerezové akumulační nádrže Jejich možné využití je díky množství vyráběných modelů a nabízených objemů velice široké.


S našimi výrobky se tak můžete setkat například v rodinných domech, bytech, ale i průmyslových, nebo zemědělských objektech, hotelích a podobně. Slouží jako zásobníky přebytečného tepla, které využíváte bez nutnosti dodatečného topení. Jsou to výborně izolované ocelové nádrže.


Vhodně instalovaná akumulační nádrž v kombinaci s tepelným čerpadlem zajistí plynulý a bezproblémový provoz celého zdroje a sníží počet startů kompresoru tepelného čerpadla, čímž prodlouží jeho životnost. Akumulační zásobníky bez přípravy teplé užitkové vody vhodné k různým druhům topných systémů včetně tepelných čerpadel. Jsou vhodné pro zapojení ke kotlům, solárním kolektorům, tepelných čerpadel nebo jiné zařízení pro ohřev vody. Tepelná čerpadla NIBE se vyznačují srozumitelným ovládáním, příjemným designem a spolehlivým provozem.


Pro zvýšení životnosti akumulační nádrže je doporučeno používat jako teplonosné médium destilovanou vodu nebo upravenou vodu s inhibitory koroze. V sortimentu NIBE najdete také ohřívače vody, akumulační nádrže , zařízení pro solární systémy a celou řadu příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky