pondělí 25. července 2016

Koupelny nymburk

Nechte se inspirovat bohatou produktovou nabídkou. Miroslav Jára - KOUPELNYMBURK. Sjednejte si schůzku v koupelnovém studiu. Sjednání schůzky je důležité pro Vaše pohodlí. Máme totiž rádi, když se klientům můžeme skutečně kvalitně věnovat od chvíle, kdy k nám vstoupí.


Navštivte naše pobočky!

Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor! Nymburk - Instalatércentrum. Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky i instalatércentra nadále fungují v omezené provozní době, koupelnová studia jsou od 14.


Provádíme práce v oborech voda - plyn - topení, elektrikářské práce, obkladačské a zednické práce, montáže koupelnového vybavení, kuchyňských linek a podlah, dopravu, bourání s odvozem a likvidací suti. Poptejte se na našich stránkách po lidech, pro které je rekonstrukce koupelen v Praze hračkou! Najděte zkušeného bytového. Zbrusu nový hybridní materiál Plant s dřevěno-cementovým vzhledem, opotřebovanou patinou a současným půvabem. Výrazné poškrábání na povrchu, známky používání a průmyslové barvy přispívají k utváření industriální atmosféry, ze které kolekce čerpá inspiraci.


Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy.

Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Specializujeme se na vybavení koupelen, topení, obklady, dlažby, luxusní vířivky Jacuzzi, sanitární keramiku a instalatérské potřeby.


Pokud se právě chystáte na rekonstrukci koupelny , můžete si vybrat z naší široké nabídky moderního vybavení do koupelny. Showroom pro stylově zařízené koupelny a kuchyně. Moderní technologie a inovace pro komfortní zařízení koupelny i kuchyně. Služby pro plánování a realizaci koupelny i kuchyně na klíč.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Plánujete rekonstrukci koupelny ? Největší odborný velkoobchod v oblasti topení , plyn, voda, inženýrské sítě, sanita. Firma Vodička a syn je tu pro Vás.


Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Využijte regionální hledání a najděte firmy a služby ve svém okolí. Sprchy, sety a hadice, sprchové hadice, sprchové sety.


Mezi další nábytek na míru patří např. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Mimo nábytek na míru zhotovíme i obložení schodů a stěn či interiérové dveře.


Smaltovaná lázeňská kamna na tuhá paliva a koupelnová kamna s nerezovým zásobníkem, náhradní baterie k lázeňským kamnům a další náhřadní díly k lázeňským kamnům.

Odborníci na topení, koupelny , dům a zahradu s letou tradicí. Pomáháme tvořit lepší domov. Již více než let našim zákazníkům dodáváme ověřené vybavení pro koupelny , dům i zahradu.


Začínali jsme jako regionální prodejna, která se zákazníky snažila obsloužit jinak a lépe. Oresi je šampión v každé třídě. Teď se Známkou kvality.


Chytré kuchyně Dolti ve střední třídě, německé prémiové kuchyně LIvanza i luxusní německé kuchyně Bauformat vždy přinášejí prověřenou kvalitu v atraktivním designu za nejnižší možnou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky