středa 6. července 2016

Plastové dózy na potraviny

Dózy ponúkame z niekoľkých druhov materiálov. Nech už si vyberiete z akéhokoľvek materiálu, majú dózy jedno společné - ľahkú údržbu, krásny vzhľad a priaznivú cenu. Misky a dózy na potraviny pomáhají ochránit jídlo před zkázou a také uchovají jeho přirozené aroma.


Vybírejte plastové boxy a dózy různých velikostí i tvarů pro. Jejich hlavní výhodou je možnost přímého použití v mikrovlnné troubě.

Dózy jsou vyrobeny z odolného plastu, jenž se dá použít do 100°C. Můžete vyzkoušet například plastové krabičky či dózy na potraviny , které takové ukládání umožňují. V našem e-shopu naleznete plastové krabičky na jídlo v mnoha různých velikostech (od těch nejmenších po opravdu velké). Tieto dózy sú 1 vzduchotesné a tým zabezpečujú.


Dovolujeme si vám představit kategorii plastové boxy s nejširším sortimentem boxů podle využití. Díky naší letité spolupráci s italskými výrobci a jejich designéry jsme jedni z největších dodavatelů plastových interiérových doplňků. Dózy a boxy na potraviny plastové.

Desiatové boxy Dózy Chladiace podnosy Chlebníky Jedlonosiče Termoboxy, termomisy Najpredávanejšie. Plastový svet - plastovy-svet. Snips Poklop do mikrovlnnej rúry 2x cm.


Poklop na ohrievanie jedla a ochranu mikrovlnnej rúry pred pos. LockLock dóza na suché potraviny o objemu litru je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Tato dóza je určena ke skladování suchých potravin, které v ní díky těsnicímu víčku vydrží déle čerstvé. Svačinový set pro děti skládající se z plastové krabičky na občerstvení a spolehlivě těsnící lahve na pití o objemu l. Udrží vaše potraviny déle čerstvé a zároveň se nemusíte obávat, že by se pomačkali.


Což zajisté oceníte také v případě, že budete potřebovat některé potraviny přemístit. Uchovávejte Vaše potraviny déle čerstvé a chutné. Maminky jistě ocení transportní box na dort i box na koláče a muffiny. Pánové uvítají chladící box na barbecue.


Nepřehlédněte ani dózy na potraviny s krásnými a účelnými integrovanými dekory nebo chladící boxy na oběd či na. Pro nadstandartně velké, nebo těžké zásilky je cena přepravy stanovena individuálně. Uvedené poštovné platí pro každých kusů zboží v objednávce.

Zaslání na dobírku je možné pro maximálně kusů zboží v objednávce. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní plastové dózy s klipem pro uskladnění sypkých potravin. Na výběr z více velikostí. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Díky zvýšenému množství objednávek může dojít ke zpoždění expedice zásilek.


Dózy na potraviny ponúkame z niekoľkých druhov materiálov, v ponuke nájdete ako materiály tradičné, tak aj moderné v designovom prevedení. Dokonale těsnící víko zaručuje čerstvost potravin a bezpečnost při přepravě. Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do myčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky