úterý 26. července 2016

Plynové zahradní topidlo

Plynové zahradní topidlo

Plynové zahradní topidlo je nejrozšířenější Plynové zahradní topidlo ohřívá vzduch proudící kolem hořáku a vyzařuje ho do svého okolí. Jako palivo se nejčastěji používá propan butan, který bývá k dostání ve 2kg, 5kg nebo 10kg lahvích. Komfortní tepelný výkon až 15kW s nízkou spotřebou plynu díky hořáku ECO-PLUS zajistí model Cheops Little. Dílenská topidla) Hodnocení produktu:.


Plynové zahradní topidlo

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plynové topidlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty plynové topidlo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE.


Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders. Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Každý z nás si chce prodloužit léto, zejména večerní posezení s přáteli pod zahradní pergolou nebo v zahradním altánu.


K takovým příležitostem spolehlivě slouží plynová zahradní topidla na PB. Jsou velmi spolehlivá, účinná a cenově lehce dostupná. Terasový ohřívač je skvělým doplňkem terasy nebo zahrady. Ohřívač nabízí vysokou výhřevnost kW, hořák Eco-Plus, kvalitní zpracování a elegantní design.


Karma Beta Comfort - Plynové podokenní topidlo KARMA BETA comfort - elektronicky řízené topidlo s výkonem kW do vytápěného prostoru do max. Horkovzdušný ventilátor, plynový ohřívač vzduchu, naftové topidlo Elektrická, plynová a naftová topidla umožňují rychlé, levné a efektivní temperování vzduchu na stavbách, ve skladech, dílnách, zemědělských budovách nebo velkých stanech popřípadě vysoušení vlhkých stěn. Plynová topidla jsou vhodná nejen k vytápění ale také k vysoušení. Lze je využít k vysoušení a odvětrávání hrubých staveb, stavenišť, pokojů po malování apod. Mimoto jsou alternativou k elektrickým topidlům, takže je můžete využít i výrobě tepla v prostorách jako jsou dílny i průmyslové prostory.


Nejsou závislá na přísunu elektřiny, ale k jejich. Topidlo zahradní plynové Activa Cheops 15kW výkonné zahradní plynové topidlo Activa s jedinečným designem vyrobené z hliníku, nerezového plechu a vysoce kvalitního skla vhodné k vytápění altánů, teras, zahrádek restaurací apod. Plynové topidlo 5kW Bradas PG-009F Plynové dílenské topidlo Bradas - 5kW Přenosné dílenské topidlo pro upevnění na plynovou PB lahev s keramickým hořákem a plynulou regulací výkonu. Topidla na propan-butan - zahradní (terasová) plynová topidla Patio a průmyslové tepelné sálače Master nabízejí nejlepší poměr pořizovací ceny topidla a výkonu. Plynové zářiče jsou vybaveny systémem piezo zapalování, který zaručuje bezkontaktní zapalování plynových hořáků.


Plynové topení a teplomety na PB Plynové teplomety na propan-butan jsou dobrým řešením pro aplikace, které vyžadují mobilitu nebo by z důvodu krátkodobého používání byla montáž jiného nemobilního zdroje příliš nákladná vzhledem k jeho užitné hodnotě. Výprodej - poslední ks za tuto cenu! Designové plynové zahradní topidlo značky Activa (někdy také označované jako plynový zářič či tepelný zářič) je dokonalým funkčním doplňkem každého altánu, terasy nebo venkovní zahrádky hotelu či restaurace. Plynový zářič na propan butan je vybaven termostatem, ukazatelem okolní teploty, automatickým zapalováním, ovládáním přívodu plynu, ochranou proti přehřátí a ochranou proti úniku plynu.


Plynové zahradní topidlo

Vybaveno kolečky pro snadné přemísťování. Venkovní propan-butanové topidlo. Dodávají se včetně regulátoru tlaku a hadice.


Plynový gril na dovolenou i na zahradu Dnes už griluje prakticky každý. Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. Kamna Relax na propan butan vyhřejí pohodlně malou místnost.


Plynové zahradní topidlo

Activa vyrobené z hliníku a nerezové oceli vybavené hořákem Eco-Plus zajišťujícím nižší spotřebu plynu vhodné k vytápění altánů, teras, zahrádek restaurací apod. Topidlo je vybaveno velmi výkonným hořákem o regulovatelném výkonu – kW, který dokáže vyhřát okolí i při velmi nízkých okolních teplotách. Zahradní plynové topidlo VESUV.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky