pátek 22. července 2016

Krbové kachle thorma

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní. Voľne stojace krbové kachle už nie sú len zdroj tepla ale aj elegantný doplnok vášho domova.


Preto dávame dôraz na dizajn, bezpečnosť a vysokú účinnosť horenia. Z našej ponuky si môžete vybrať krbové kachle v tradičnom dizajne ale aj kachle vhodné do súčasných moderných domov. Krbová kamna Thorma , kachlová kamna, smaltovaná kamna, akumulační kamna, krby, sporáky na tuhá paliva a náhradní díly pro kamna Thorma. Kachle patria medzi tradičné výrobky spoločnosti THORMA a sú vyrábané vo Fiľakove už vyše rokov.


Konštrukcia kachlí je zameraná na funkčnosť a spoľahlivosť. Kamna patří mezi tradiční výrobky společnosti THORMA a jsou vyráběny ve Fiľakovo již přes let. Konstrukce kamen je zaměřena na funkčnost a spolehlivost. Při výrobě používáme kvalitní slovenskou ocel určenou na lisování a smaltování. Díky tomu plášť ohniska vydrží desítky let.


Krbové kachle thorma

Smaltovaný povrch odolá. Naše najlepšie ohniská sme obliekli do atraktívneho dizajnu a predstavujeme vám kvalitné krbové kachle vyrábané na zákazku pre vás. Môžete si zvoliť ručne vyrábanú keramiku s elegantnými tvarmi a nádherným povrchom. Pre priaznivcov prírodných materiálov odporúčame krbové kachle s obkladom mastenec Serpentino. Kachle Thorma Borgholm patrí medzi spotrebiteľsky najobľúbenejšie krbové kachle na trhu.


KRBOVÉ - KACHLE - KRBY. Vyberte si zo širokej ponuky produktov, objednajte si z pohodlí domova za výhodné ceny so zľavou oproti klasické predajni a nechajte si tovar priviesť domov. Garantujeme všetky záruky a servis.


Krbové kachle thorma

Bezpečná vzdialenosť (bok) Bezpečná vzdialenosť (vzadu) Bezpečná vzdialen. Thorma Sevilla - krbové kachle stľpové s možnosťou akumulácie Akumulačné prstence za príplatok. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Spoločnosť Thorma sa venuje výrobe kachlí, krbových kachlí, krbových vložiek, sporákov a ohrievačov vody už viac ako rokov. Nie je teda žiadnym nováčikom, čo sa ukazuje aj na kvalite ich produktov. Odporúčame dokúpiť dekoratívne bezpečnostné sklo pod kachle.


Krbové kachle thorma

Môžu slúžiť ako hlavný zdroj vykurovania alebo môžu byť. Krbové kachle tohto výrobcu sme vybrali aj do nášho zoznamu najlepších produktov. V kachliach THORMA BOZEN w môžete kúriť drevom, briketami alebo uhlím. Ako vybrať krbové kachle ? Potrebujete poradiť ako. Kachle Bozen s priezorom sú tradičným výrobkom, ktorý sa používa na vykurovanie jednej miestnosti, prípadne priľahlých miestností.


Viete ich využiť ako systém centrálneho vykurovania, ale taktiež dokážu s prehľadom plniť úlohu vedľajšieho zdroja tepla. Poradíme vám, ako si vybrať krbové kachle a odporučíme vám päticu produktov na základe dobrých recenzií. Modelový rad THORMA EXCLUSIVE sa cez košík nepredáva.


V prípade záujmu o radu EXCLUSIVE nás neváhajte kontaktovať. Výpredaj krbových kachli od slovenského výrobcu Thorma. Malobchodná a veľkoobchodná sieť špecializovaných kamenných predajní v SR - najväčší internetový e-shop pre krby - kachle - komíny.


Hmotnosť kachlí je cca 1kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky