úterý 19. července 2016

Kulový ventil

Secure Protection For All Levels Of Incontinence. Order Before 9pm For Next Day Delivery. Engineered Specifically To Control Male Incontinence. Soft Breathable Pull Ups. Sizes Small to X Large.


Huge range- FREE Delivery UK wide London location, come and visit us!

Free Shipping Available. Check Out Flag on eBay. Fill Your Cart With Color today! Kulové ventily a armatury KSB, Giacomini, Bugatti. Kulové kohouty jsou obousměrné, uzavírací armatury.


Uzavíracím segmentem je koule, která usměrňuje tok přes ventil (kohout). Termostatický ventil se řídí vlnovcem. Užívá se u radiátorů ústředního topení a při dosažení nastavené teploty uzavře potrubí.


Zpětný ventil zabraňuje zpětnému proudění.

Příkladem může být kuličkový ventil , ale také kanalizační ochrany proti zpětnému proudění například při povodni. Příslušenství pro systém tlakových trubek - tvarovek - armatur z PVC, které se spojují lepením. Výhodou je jak snadná manipulace i montáž,.


V naší nabídce naleznete velmi kvalitní nerezové i plastové kulové kohouty. Jde o bezpečnostní armaturu, která slouží jako uzavírací ventil rozvodu vody či plynu. Na zahradní ventil se připojuje zahradní hadice. Pro připojení hadice na zahradní ventil je důležité vybrat správnou hadicovou spojku. Takový speciální zahradní ventil má možnost regulace průtoku vody.


Od dobře zapojené hadice do zahradního ventilu. Kulové uzávěry v mnohých aplikacích obstály jako velmi spolehlivé a kompaktní uzavírací armatury. Různé konstrukce, jako jsou dvojcestné, třícestné a čtyřcestné kulové uzávěry ve spojení s různými formami kulových vývrtů se dají libovolně kombinovat podle použití a potřeby. Nabídka kulových kohoutů různých druhů a velikostí.


Ovládání je řešeno pomocí páky. Kulový kohout slouží k regulaci průtoku vody. Skladem - ihned k odběru.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Ohodnoťte nás, Váš názor se počítá! Podělte se s námi a ostatními uživateli, jak jste spokojeni s termínem dodání, komunikací, se zbožím samotným a službami které nabízíme.


Možnost ovládání klíčkem (kontrola odběru vody) nebo rukojetí Comfort do zabudování do stěny.

Průměr vrtaného otvoru: Ø mm. Armatury jsou vždy dodávány s oběma rukojetěmi - jak COMFORT, tak nástrčný klíček (kontrola odběru vody).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky