středa 20. července 2016

Cirkulační čerpadlo grundfos autoadapt

Je možno použít energeticky úspornější provoz s termostatem, který zapíná čerpadlo pouze po zchladnutí vody v cirkulačním potrubí, nebo provoz s časovým spínačem, pomocí kterého si domácnost volí dobu, kdy bude cirkulační čerpadlo v provozu. V tomto tématu se podrobně seznámíte s čerpadly COMFORT a všemi moderními technologiemi, které využívají. K tomuto tématu budeme dodávat další úlohy během následujících měsíců.


Funkce AUTOADAPT - čerpadlo není nutné nijak nastavovat, vše se děje zcela automaticky. Více než let s Vámi! Udělejte si hlubší pohled na to, jak funguje technologie AUTOADAPT.

Instalace a uvedení do provozu. Jsou poháněna vysokoúčinným jednofázovým, 12-pólovým motorem s trvalými magnety. V ceně čerpadla je kabel zakončený vidlicí do zásuvky.


Сirkulační čerpadlo serii COMFORT UP s funkcí AUTOADAPT určené pro domácnost nebo rodinný dům Čerpadlo není nutné nijak nastavovat, vše se děje zcela automaticky. Příspívá tímto k velkému komfortu pro uživatele. Rozpoznání odběru teplé vody je založeno na změně teploty v přívodní větvi (zde se instaluje snímač teploty, dodávaný s čerpadlem) v souvislosti s odběrem teplé vody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cirkulační čerpadla zajišťují okamžitou dodávku teplé vody pro uživatele.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ovládání jedním tlačítkem na displeji čerpadla a snadné připojení do el. Popis: Cirkulačné čerpadlo je určené pre cirkuláciu teplej-úžitkovej vody v domácnostiach. Vďaka unikátnej inteligentnej funkcii AUTOADAPT čerpadlo má minimálnu spotrebu el.


Grundfos oběhová a cirkulační čerpadla na vytápění. Za tímto účelem se instaluje právě cirkulační čerpadlo , které umožní přívést nejkratší a nejrychlejší cestou teplou vodu přímo z bojleru nebo zásobníku na místo, kde ji chceme používat. Díky unikátní konstrukci jsou tato čerpadla uzpůsobena k čerpání vody s vyšším stupněm tvrdosti, uplatní se tak i v. Pro teplovodní topení v rodinných domech a cirkulaci teplé užitkové vody, max.


AUTOAdapt , energetická třída A. Cirkulace horké nebo studené vody v topných systémech, v systémech. Na cirkulaci vody v systémech teplé užitkové vody a pitné vody jsou určeny cirkulační čerpadla Vyrobeny jsou ze zdravotně nezávadných materiálů, které vyhovují hygienickým normám EU. TUV, což zvyšuje komfort užívatele, a. Napájení 230V, stavební délka 140mm. ALPHAje oběhové čerpadlo určené. Výsledkem je maximální pohodlí s minimální spotřebou vody, tepla a elektrické energie.


GRUNDFOS SEG RANGE, Grinder pumps 0. K dispozici jsou modely s. Funkci AUTOADAPT lze aplikovat v cca všech otopných soustav. V týchto inštaláciách čerpadlo okamžite dodáva horúcu vodu po celej budove.

Je vybavené vysoko efektívnym. Nyní funkce AUTOADAPT poprvé proniká i do oblasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky