pondělí 4. července 2016

Plynový kotol kondenzačný

Hlavne potom teda v prípade, keď je zvolený moderný kondenzačný plynový kotol , ktorý patrí k štandardu dnešnej produkcie. Plynový kondenzačný kotol je vysoko účinné, efektívne a úsporné plynové zariadenie priateľské k životnému prostrediu. Inštaluje sa ako do nových vykurovacích systémov, tak aj do existujúcich, ktoré prechádzajú rekonštrukciou a potrebujú nový kondenzačný kotol.


Vyššie uvedenými vlastnosťami disponuje plynový kondenzačný kotol , ktorý je svojím konštrukčným prevedením a princípom fungovania určený na efektívne vykurovanie domácností, kancelárskych priestorov a iných objektov. Plynový závesný kondenzačný kotol FGB pracuje s najmodernejšou kondenzačnou technológiou, ktorá využíva plyn ako nosič energie a vysoko efektívne získava kondenzačné teplo zo spalín.

Táto ekologická technológia šetrí cennú energiu a zabezpečuje optimálny vykurovací komfort. Kotol je kompatibilný s regulačným. Jeho uvedenie na trh koncom septembra veľmi úzko súvisí s blížiacou sa vykurovacou sezónou, na ktorú sme vo WOLFe výborne pripravení.


Je kondenzačný plynový kotol naozaj tak úsporný, ako nám tvrdia výrobcovia? Porovnali sme spotrebu dvoch plynových kotlov – staršieho klasického a nového kondenzačného. Spotrebu sme kalkulovali podľa tzv. Už zo slova kondenzačný je zrejme, že sa nejedná o klasický plynový kotol , ale o kotol , ktorý pracuje v tkz.


Kombinujte nový plynový kondenzačný kotol so solárnymi panelmi.

Energia zo slnka na podporu vykurovania a na ohrev pitnej vody sa stále nepoužíva dostatočne. Každý nový plynový vykurovací systém, akým je napríklad plynový kondenzačný kotol , by mal byť dnes tiež kombinovaný so solárnymi panelmi na využitie slnečnej. Plynové a kondenzačné kotly na vykurovanie a ohrev vody Prothem, Junkers a pod.


Najjednoduchšie by bolo kotol pustiť cez stenu von. Plynový kotol sa výrába v prevedení Turbo alebo s odťahom spalín do komína. Mimoriadne energeticky úsporný plynový kondenzačný kotol , šetrný k životnému prostrediu. Najviac energie sa získa pri teplotách vykurovacej vody nižších než rosný bod spalín, ktorý sa pohybuje pri zemnom plyne okolo °C. Závesný plynový kondenzačný kotol s atraktívnou cenou.


Najmenší kotol vo svojej triede. Stacionárny kondenzačný kotol vhodný na výmenu starších stacionárnych. Ako si vybrať kondenzačný plynový kotol 19. Ako správne vybrať plynový kotol do rodinného domu.


Plánujete stavbu rodinného domu a premýšľate, aký kotol si vybrať? Naše rady vám môžu pomôcť zorientovať sa v zložitej spleti informácií a nájsť ten správny pomer medzi cenou, kvalitou a výkonom. Junkers, rozsah výkonu 3-12kW s možnosťou pripojenia zásobníka, odvod spalín – turbo, kW.


So svojím širokým výkonovým rozsahom vyhovie akýmkoľvek požiadavkám a vďaka kompaktným rozmerom ho možno umiestniť takmer do každého priestoru.

Možno ho inštalovať kdekoľvek: v podkroví, v hale, v pivnici, rodinných a bytových. Nástenný plynový kondenzačný kotol s výkonovým rozsahom - 1kW Cabin Slim Vykurovanie vonkajšími systémami je ideálne pre veľké budovy, priemyslové zariadenia a komerčné budovy. Stacionárne kombinované liatinové kotly. Európsky výrobca, exportujúci do celého sveta.


Kondenzačný plynový kotol ATTACK KT SMALL PLUS. Tradičný závesný kotol so zabudovaným litrovým zásobníkom TÚV do komína. IMMERGAS AVIO 24kW ERP závesný plynový kotol so 45l zásobn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky