středa 6. července 2016

Plynová topidla karma

Součástí nabídky jsou i populární vafky (Gamaty) v moderním provedení, které umožňují snadnou výměnu za staré. Karma - synonymum pro plynové spotřebiče - stále rozšiřující svůj sortiment o nové produkty jako klimatizace, vinotéky a podobné. JEDNÁ SE O NOVÝ VYSTAVENÝ KUS NA PRODEJNĚ BUDE DODÁNO V NÁHRADNÍM OBALU Plynové topidlo Karma Gamat 4POPIS Odtah přes zeď.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plynový průtokový ohřívač, plynová karma : Jak již napovídá sám název, průtokový ohřívač (neboli karma ) nezadržuje v sobě teplou vodu, ale ohřívá ji při jejím průtoku, čímž se zároveň zvýší i jeho příkon elektřiny či plynu. PlatÌ pouze pro topidla BETA v provedenÌ Electronic a Comfort.


Topidla BETA Mechanic nejsou p¯ipojena ke zdroji el. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Hlavní předností plynových topidel je rychlá instalace bez rozvodů vody a podstatně nižší náklady. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Plynové topidlo GAMAT 3Barva: Slonová kost Hmotnost: kg Vnější rozměry (šxhxv): 595x265x6mm Vhodné pro místnost objemu: až mMax. Nastavená teplota je udržována automaticky. Využijete je například do prostor se sporadickým provozem, kam se díky své okamžité schopnosti vytápění hodí nejvíce. Nespornou výhodou plynového topeného tělesa jsou také nízké náklady na vytápění. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Karma BETA 3E Electronic, vafky - plynová konvekční kamna, 3. Obsahují uzavřenou spalovací komoru (spalování je odděleno od prostředí místnosti). KARMA - plynová topidla. Topidlo má velmi jednoduchou obsluhou, odtah spalin je vyveden přes zeď. Výkon topidla je kW a nastavená teplota je udržována automaticky.


V dnešní době společnost Karma nabízí klimatizační jednotky a plynová topidla. Mimo jiné nabízí i sortiment kuchyňských spotřebičů. V sortimentu konvenčních plynových kamen je pak Karma jedničkou na českém trhu. Dále pro Vás máme v nabídce klasické topidla Vafky (WAV). Karma Topidlo plynové Beta Mechanic Comfort, kW - Plynové topidlo s temně proskleným čelním panelem.


Teplotu vytápění můžeme regulovat ve třech stupních (kW, kW a kW), samozřejmostí je u nich bezpečnost za pomoci technologie strážce plamene.

Plynová kamna Asist AE7HPB Větší obrázek na MALL. Karma Beta Electronic Plynové topidlo o výkonu kW s odtahem spalin přes zeď a velmi jednoduchou obsluhou. Konstrukce krytu a spalovací komory doplněná imitací uhlí nad hořákem umožňuje pohled na planoucí oheň. Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Speciální keramická hmota v ohništi dává plamenům vzhled hořícího uhlí.


Pojďme se podívat na ty nejoblíbenější. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Značka Karma má téměř stoletou tradici. A topidla Karma jsou neprodávanější topidla v České republice. V nabídce naleznete klasická podokení topidla s odtahem přes zeď, i s odtahem do komína a dále komfortní topidla imitující krb. Všechny nabízené výrobky vynikají moderním designem, vysokou výhřevností, ekonomickým provozem a snadnou obsluhou.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Jejich výhodou je identické provedení přívodu plynu a odtahového systému, takže při výměně starých topidel GAMAT není nutné provádět žádné stavební úpravy.


Nový design krytu topidla ovlivňuje nejen vzhled topidla ale významnou měrou ovlivňuje i funkci topidla - zejména pak snížení povrchové teploty na plášti, topidlo tedy více předává teplo vlivem proudění vzduchu kolem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky