pondělí 25. července 2016

Výměna kompresoru klimatizace cena

Kompresor klimatizace je nejdůležitější a nejcitlivější část klimatizačního systému auta. Při jeho výměně musíte postupovat velmi pečlivě, jinak zkrátíte životnost nového kompresoru na několik měsíců, nebo jej rovnou zničíte. Oprava kompresoru klimatizace : Cena a výměna v servisu Oprava kompresoru klimatizace je nutná obvykle tehdy, když už není možné regulovat teplotu ve voze ve smyslu ochlazování vzduchu.


Kromě toho lze bez klimakompresoru jen obtížně odmlžit sklo. Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. POKYNY PRO VÝMĚNU KOMPRESORU KLIMATIZACE Opravy systému klimatizace musí provádět pouze osoba k tomu vyškolená a to vždy podle pokynů výrobce vozidla.

Ceny oprav kompresorů a hadic klimatizace Vám vždy spočítáme individuálně. Příklad výpočtu Modelový příklad výpočtu ceny u zákazníka, který si nechá udělat kontrolní servis funkční klimatizace s doplněním chybějícího množství chladiva u vozidla kterému v systému chybělo 100g chladiva. Toto přerušení pohonu je nevratné. Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení.


Dle konstrukce je také osazována do klima kompresoru protirázová ochrana. Silenbloky či pružné elementy spojující pohon od řemenu do kompresoru tlumí rázy. Ceník pravidelný servis klimatizace.


Při většim množství servisů klimatizací, pravidelným zákazníkům a klimatizací servisovaných před sezónou poskytujeme výrazné slevy.

Pro cenovou nabídku servisu klimatizace nás neváhejte kontaktovat. Pokud si dnes někdo koupí vůz velikosti Octavie bez klimatizace , za pár let ho zaručeně prodá s velkou ztrátou,“ vysvětluje. Plnění klimatizace – cena a jak ušetřit? Každé horké léto, kdy teploměr pod magickou třicítku klesá až v pozdních odpoledních hodinách a kdy lze čas trávit prakticky jen v restauraci pod slunečníkem nebo až po krk ponořený v řece či rybníku, donutí tisíce majitelů domů, bytů nebo provozovatelů kanceláří uvažovat o koupi klimatizace. Cena kompresoru se odvíjí od modelu auta, většinou však jde o částku v řádech několika deseti tisíců.


Pouze pravidelný servis auto klimatizace a výměna chladícího média dokáže kompresor udržet v perfektní kondici. Pořídit si klimatizaci není nejlevnější, pokud ale před vedry nemáte doma úniku, může se pro vás jednat o smysluplnou investici. Nejde jen o to, že vedra ubíjejí veškerou energii, kterou by člověk vynaložil na nějakou smysluplnou činnost, ale on ani odpočinek v takovém prostředí nedobíjí baterie, a to se může následně projevit na vaší produktivitě. SERVIS KLIMATIZACE – VÝMĚNA KOMPRESORU DŮSLEDNÉ PROPLÁCHNUTÍ Částečky nečistot v okruhu klimatizace lze odstranit jen důkladným propláchnutím celého systému. K proplachování je podle stupně znečištění vhodné chladivo R134a nebo speciální proplachovací roztok z nabídky společnosti Hella Gutmann Solutions.


Výměna kompresoru to vyřešila (naštěstí v záruce). Spojka elektromagnetická kompresoru. Hledáte spojka kompresoru klimatizace ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. V případě poruchy klimatizace , kdy nesepne elektromagnetická spojka , a pojistky jsou v pořádku, je jistota, že odešla cívka ve spojce. Porucha nebo selhání kompresoru.


Další z častých závad klimatizačního okruhu je porucha kompresoru. Značný vliv na správný chod kompresoru má speciální vysoce viskosní olej.

Tento olej má velmi podobnou funkci jako olej v motoru vozidla a také svou životnost! Zajišťuje přimazávání kompresoru a tím jeho správný chod. Také cena takovéto opravy bývá mnohonásobně nižší, než je výměna kompresoru za nový.


V případě, pokud je kompresor příliš poškozen a cena opravy by byla neúměrně vysoká, tak Vám najdeme a nabídneme kompresor klimatizace nový, nebo továrně repasovaný za výhodnou cenu. Klimatizace do bytu, klimatizace do domu či klimatizace do kanceláře, ordinace, obchodu, restaurace, hotelu a do mnoha dalších provozů – tam všude klimatizace Daikin vytváří vysoký komfort, jenž velmi účinně a diskrétně zvyšuje domácí pohodlí i obchodní prosperitu a umocňuje image firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky