středa 6. července 2016

Kovové rošty

Ak potrebujete lávku, plošinu, regál, schody, prekrytie otvoru, šachty, kanála a podobne. Sú samonosné, majú privarené montážne bočnice a protišmykovú nášľapnú hranu, ktorá znižuje riziko pošmyknutia na schodisku. Oceľové pozinkované schody alebo schodiská sa používajú hlavne v priemyselných budovách, ako rôzne. Na E-shopu si vyberete rošty v provedení ocelové lisované žárově zinkované.


Pozinkované či surové rošty z ocele, pro stavbu ocelových lávek či pro podestu na ocelové schodiště.

Podlahové rošty , kovové rošty. Vybrané kovové prvky pro stavbu ocelového schodiště, komínové lávky či podesty Vám za výhodné internetové ceny dodáme obratem. Kromě podlahových roštů máme v nabídce také příslušenství pro jejich uchycení, kovové rohože před vstupní dveře či schodišťové stupně které se uplatní jako ochrana před uklouznutím na schodech znečištěných například olejem.


A proč si podlahové rošty vybrat u nás? Společnost KONDOR má ve své nabídce přes. Kovové schodiskové rošty sú dodávane štandardne žiarovo zinkované.

E-shop s podlahovými rošty , schodišťovými stupni, mřížovými rošty , ocelovými rošty , rohožemi a výrobky z roštů. Sortiment štandardných rozmerov schodiskových roštov nájdete tu. Některé rošty mají dva motory pro nezávislé nastavení hlavové a nožní části matrace a nabízejí také úpravu tuhosti pomocí posuvných lamel. Napsali jsme článek pro Vás na našem blogu, který najdete pod názvem jaké jsou výhody motorového roštu. Nabízíme podlahové rošty a pororošty, schodišťové stupně.


Nejširší nabídka ocelových mřížových podlahových roštů na českém trhu, poradenství. Create branded social videos with Spark premium. Kovové podlahové rošty sú dnes moderným prvkom pri vytváraní rôznych pochôdznych plošín, podest, lávok, ale nechýbajú ani na schodiskách.


Rošty - Ocelové pororošty a schodišťové stupněze železa, žárově zinkované v různých rozměrech k okamžitému dodání v České republice! Pročtěte si Základní pojmy v katalogu, str. Meziprodej je vyhrazen, děkujeme za pochopení.


Free images and templates. U postelových roštů uvádíme tzv. Postelové rošty vždy umístěte do rámu postele tak, aby byly podepřeny bočnicí roštů po celé délce nebo alespoň ve třech souměrných bodech.

Svařované podlahové rošty s roztečí nosných pásků mm a roztečí rozpěrných prutů mm. Dále máte na výběr rošty ze surové oceli ST37. V kategórii Žľaby a rošty kovové nájdete 1produktov. SR dlhoročné skúsenosti - viac na hagard.


Rošty sa často sa používajú ako časti regálových systémov, kryty rôznych typov otvorov, šácht a kanálov, plotové dielce, nájazdové plošiny i stropné podhľady. Podle potřeby použití můžou být jednotlivé typy vyrobeny v různých materiálových variantách s různou povrchovou úpravou. U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj.


Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten. Nabídková řada Lichtgitter zahrnuje svařované a lisované podlahové rošty , plechové profily, schodišťové stupně, točitá schodiště, žebříkové příčky a rošty z kompozitních materiálů. Rošty sú vyrábané podľa národných STN a medzinárodných DIN noriem. Ponuková rada zahŕňa pochôdzkové, pojazdové, zvárané a lisované rošty , ďalej schodnice, príchytky, rebríkové priečky a rôzne iné výrobky z oceľových roštov.


Poskytujeme odborno-technické poradenstvo a projektovanie v oblasti oceľových podlahových roštov. Kvalita našich produktů je dána nejen našimi zkušenostmi a odborných personálem, ale také moderními technickými stroji a velmi kvalitními materiály, které pro výrobu používáme. Z naší zámečnické výroby vám můžeme nabídnout ocelové palety, boxpalety, zábradlí i menší kovové konstrukce. Hodnoty únosnosti a průhybů lisovaných roštů.


Lisované rošty vyrábíme zalisováním nenosných pásků do předem vytvořených zářezů v nosných páscích. Perforované rošty ALCA vycházejí z hravých variací geometrických tvarů. Snadno si tak vyberete ten pravý podle svého vkusu. Jsou k dostání ve vysokém lesku nebo kartáčovaném matu. Standardní provedení je v nerezové oceli, ale jsme schopni uspokojit i individuální požadavky na ocel vyšší třídy.


Schodišťová konstrukce se zinkovaným nebo nerezovým zábradlím typu Pororošt nebo Marble, s podestou či bez podesty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky