pátek 8. července 2016

Kamna na dřevo s plotnou

Krbová kamna na dřevo s plotnou jsou vhodná pro ohřev a přihřívání pokrmů. Hojně jsou využívána na chatách a chalupách. Značná úspora elektřiny a plynu (zemní plyn nebo propan butan). PRODÁM KAMANA (KAMNÍNKA) NA DŘEVO A UHLÍ, VHODNÁ DO MENŠÍ MÍ s TNO s TI, CELKEM VELKÁ VARNÁ PLOTNA, VŠE PLNĚ FUNKČNÍ, DO PO s LEDNÍ CHVÍLE V PROVOZU. Vyrábíme vysoce výkonná SPECIÁLNÍ teplovzdušná kamna na dřevo HEATER a to buď s plotnou na vaření či bez, nebo např.


Menší krbová kamna na dřevo s varnou plotýnkou, barva smaltu hnědá.

Zobrazit detailní údaje. Colonnina 1NV bílá - kamna s plotýnkou. Pokud hledáte kamna nejen netradičního vzhledu ale také funkcí, krbová kamna s varnou plotnou splní vaše požadavky na sto procent. Nejen že si uvaříte oběd nebo večeři, ale pokud svá nová krbová kamna s varnou plotnou umístíte do obývacího pokoje, můžete své návštěvě připravit opravdu netradiční překvapení pro.


Teplovzdušná kamna HEATER jsou vysoce výkonná kamna na dřevo za příznivou cenu. Gisella ( s varnou plotnou ) – krbová kamna na dřevo a ekobrikety. Líbí se mi Moje oblíbené. Kuchyňské sporáky a kamna s troubou.


V tomto přehledu najdete modely kamen na dřevo , které nás zaujaly buď svým designem, zajímavými funkcemi nebo vlastnostmi.

Pomocí filtrů si svůj výběr krbových kamen na dřevo můžete dále zpřesňovat. Při výběru mastkových kamen získáte nejen jedinečný vzhle ale především výborné akumulační schopnosti , kdy pomocí několika polínek snadno plotýnku rozpálíte a díky nahromaděnému teplu zůstane i dlouho horká. Kamna si můžete volit podle výkonu. Když ale přišla do výroby litinová kamna typů Isetta a Isotta bylo rozhodnuto.


Nízký profil z širokým tvarem plotny umožnil vyrobit i kamna na dřevo , která topí ale mají litinovou plotnu na vaření většího rozměru. Z estetického hlediska není vhodné se stále dívat na varnou plotnu, když se to nepoužívá. Na trhu najdeme také sporáky s dvojím roštem v topeništi.


Ten umožňuje v teplých dnech topit na horním roštu, takže plameny jsou blíž k plátům plotny, které se rychle rozpálí, ale kamna se zahřejí méně. Když přijdou chladné dny, topíme na spodním roštu a rozpálíme celá kamna. Celolitinová krbová kamna na tuhá paliva – dřevo a brikety. Vyberte si malé krbovky s výkonem do 6kW nebo velká kamna na polena s výkonem do kW. Prodáváme také teplovzdušné výměníky, kouřovody (roury a kolena), komínové růžice a doplňky ke krbovým kamnům.


Brzy v prodeji také moderní peletová kamna. Krbová litinová kamna na dřevo a brikety s vysokou schopností akumulace. Vytáhnout z pece právě dopečený chléb nebo vykřupanou pečínku, které rázem provoní celý dům, už nemusí být jen sen. V naší nabídce najdete kuchyňský sporák na tuhá paliva, kamna s plotnou i kamna s troubou, ve kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit.


Existují však kamna s výměníky, které jde napojit na stávající topení – dělíme je na teplovodní a teplovzdušné. Specializujeme se na litinová kamna , litinové krbové vložky a litinová kamna s výměníkem.

Litinová kamna Vám dopravíme ZDARMA po celé ČR. Vysoce kvalitní sporák na dřevo - kamna s troubou a plotnou umožňují vaření i pečení a ohřívání. Ideální jako kamna na chalupu nebo jako záložní zdroj tepla do domu i pří. Vybraná krbová kamna s teplovodním výměníkem od známých značek disponují terciárním spalováním, které opět zvyšuje efektivnost spalovacího procesu.


Sekundární a terciální systém v krbových kamnech s výměníkem šetří dřevo pelety i celkové náklady na vytápění domu. Při pohledu na obrázky je zřejmé, že se jedná o pěkná malá kamna (pouze výkonem) ale vysoká. Ať už litinová, kachlová, s teplovodním výměníkem nebo bez, zcela jistě poskytnou vám i vašemu obydlí příjemné a žádané teplo. Toto palivo bývá vyrobeno z pilin či biomasy a představuje poměrně levnou variantou vytápění.


Neobsahuje tolik vlhkosti jako dřevo , a mají tak vyšší výhřevnost. Plápolající oheň v nich můžete pozorovat stejně jako v krbu, zároveň jsou tu ale žhavé uhlíky bezpečně schované za sklem. Velmi žádaným druhem kamen, které se hodí.


NORDICA ISETTA EVO krbová kamna s varnou plotnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky