úterý 12. července 2016

Plynové hořáky do grilu

Jde o nerezový plech s různými žlábky a otvory, který kryje hořáky grilu a zachytává šťávu odkapávající z roštu. Tím vzniká pára, která v uzavřeném grilu obklopí maso a dodává mu plnější chuť. Dříve dominovaly trhu plynové grily s lávovými kameny. Jejich účel je v podstatě stejný, jako u flavorizéru.


Elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak Přidali jsme do naší nabídky nové elektrické udírny Bradley Smoker a Borniak.

Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Plynový gril se hořáky VAGGAN.


Kompaktní plynový gril se silnými hořáky z nerezové oceli. Každý z nich lze regulovat samostatně velkými ovládacími knoflíky, na grilu tak jednoduše připravíte oběd pro dvě osoby i velkou grilovací párty nebo rodinnou oslavu až pro osob. Do grilu za dvířka lze umístit 10kg plynovou lahev.


Boční nerezové police bez vařiče lze při uskladnění grilu sklopit. Součástí grilu je rotiserie s elektrickým motorkem pro rožnění kuřat a připojovací hadice s regulátorem pro napojení na PB lahve.

Přehled: trubkové hořáky , zadní hořák a rotiserie, boční vařič. Do třetice tady máme opět zahradní plynový gril značky Campingaz. Keramické hořáky jsou umístěny po stranách grilovací vany. Plocha je rozdělena na rošt a. Ať už si vyberete pomocníka na balkon či na zahradu, v obou případech vám bude díky snadné regulaci ohřevu odměnou dokonalý pokrm. Do takového grilu nemusíte kupovat žádné palivo, jste pouze limitování nutností zapojení do elektrické sítě.


Z toho plyne, že jsou tyto grily častěji určeny na použití v kuchyni nebo doma na balkóně (díky malým rozměrům jsou navíc značně mobilní), na zahradě je to dost často problém. Char-Broil jsou prvotřídní kousky, na kterých se vám bude grilovat jedna báseň. Společnost Char-Broil patří mezi nejstarší výrobce barbecue grilů vůbec a ve Spojených státech je nejprodávanější značkou grilů.


Své poctivé výrobky totiž firma k dokonalosti vyvíjí již po mnoho. I když jsou indukční varné desky v našich domácnostech stále populárnější, přesto najdeme ještě v mnoha kuchyních plynové sporáky. Poradíme vám, jak vyčistit plynové hořáky , aby vám při přípravě jídla nedělaly ostudu a znovu se staly ozdobou domácnosti – stejně jako v časech, kdy jste si je domů pořídili. Pokud váháte, jestli je plynový gril tou správnou volbou, nebude špatné si tyto výhody připomenout. Tento nerezový přídavný hořák je vhodným doplňkem do zahradní kuchyně k Vašemu vestavěnému grilu.


Kruhový hořákem s litinovým roštem šetříte prostor na vašem hlavním grilu. Stačí jen otočit knoflíkem, stisknout zapalovač a po několika minutách můžete začít grilovat. Broil King snadné a díky robustním kolečkům jej lze snadno přemístit nebo uklidit do garáže atp.

V této kategorii najdete plynové bomby, plynové kartuše a plynové lahve pro vaše grily. K dispozici jsou klasické plynové lahve o objemu litrů, které jsou ideální pro všechny plynové grily, které prodáváme. Pokud máte doma starší desetilitrovou lahev, musíme vás zklamat, ta společně s grily kompatibilní nebude.


Kotlové grily na dřevěné uhlí Weber, plynové grily Weber, plynové grily Campingaz, plynové grily RBS Campingaz, plynové grily kontaktní Campingaz, zahradní elektrické grily Weber - velké množství doplňků a příslušenství. Najdeme mezi nimi jak kompaktní cestovní modely, tak velké grily s třemi a více hořáky. Jejich největší výhodou je okamžité hoření, stačí stisknout tlačítko. Nemusíte tak zdlouhavě čekat, než se gril dostatečně.


Podle toho se dále zaměříte na kompaktní nebo větší a výkonné plynové grily s velkou plochou roštu. Výkon se do značné míry odvíjí od plochy roštu a počtu hořáků. Do kW jsou plynové grily menších rozměrů, menší počet osob a méně častou přípravu.


Tyto plynové grily jsou vhodné pro cca maximálně 4-lidí. V této cenové hladině od tisíc do tisíc korun si vyberete plynové grily, které jsou vhodné pro větší počet lidí a to cca až 10. Tyto grily mají o něco větší výkon. Vana grilu je litinová. Společně s testovaným modelem Babecook je nejvýkonnější, na požadovanou teplotu se zahřeje za nejkratší dobu.


Výhodou je zde i to, že se tuk z pokrmu odkapává přímo na vyndavací na nerezový plech, odkud stéká do misky a nezůstává na pevných částech grilu , tedy se velmi dobře myje. V naší nabídce naleznete hořáky a plynové vařiče mnoha značek a bohatých vlastností, ze kterých si jistě vybere každý. Už žádné rozpalování uhlí, ale rychlé a okamžité použití. Takové jsou výhody grilů na plyn.


Připočtěte k tomu snadnou regulaci teploty dle libosti a máte top plynový venkovní gril. Snadno tak připravíte šťavnaté a rovnoměrně propečené maso. Do takého grilu nemusíte kupovať žiadne palivo, ste iba limitovaný nutnosťou zapojenia do elektrickej siete.


Z toho vyplýva, že sú tieto grily častejšie určené na použitie v kuchyni alebo doma na balkóne (vďaka malým rozmerom sú navyše značne mobilné), na záhrade je to dosť často problém. Hledáte grily plynové ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky