pondělí 25. července 2016

Odvlhčovač sakura scf 5800

Rozměry přístroje jsou pouhých 249x154x3mm. S nádržkou o kapacitě litry se stává v automatickém. This feature is not available right now. Please try again later.


Elegantní design, úsporný provoz, neobsahuje chladivo. Prodloužená záruka na roky platí při registraci do dnů od zakoupení výrobku. Je velmi tichý a má ekonomický provoz (W). Rozmery prístroja sú iba 2x 1x 35mm.


Zařízení je vhodné do menších prostor, jako jsou šatny, kuchyně apod. Tento malý odvlhčovač se hodí pro odvlhčování velmi malých prostor, např. K tomu si prirátajte nádržku s kapacitou litre a fungovanie v automatickom režime – to z tohoto odvlhčovača robí prakticky samostatné zariadenie. Díky malému rozměru je odvlhčovač mnohem více praktičtější, nezabere vám tolik místa a váhově není vůbec těžký. Jeho užití je šetrnější i pro životní prostředí.


Odvlhčovač sakura scf 5800

Přístroj je také vybaven prachovým filtrem, který je schopen zachytit větší nečistoty ze vzduchu. Môžete sa pozrieť na podobné produkty. Převážně jde o šatny, kuchyně, koupelny, komory ale také další místa, ve kterých se drží vlhkost. Zlé vetranie priestor môže spôsobiť nežiaduci zápach a plesne v šatniach, skriniach, komorách a podobných miestach.


V týchto priestoroch potom môžu vznikať rôzne respiračné ochorenia, alergie, problémy s pokožkou a pod. To může být způsobeno nedostatečným vysušením základového betonu, nerovnoměrným rozvodem tepla, špatnou izolací zdiva a dalšími okolnostmi. Můžete je použít například ve sklepě, spižírně.


Odvlhčovač sakura scf 5800

K tomu si připočítejte nádržku s kapacitou litry a fungování v automatickém režimu – to z tohoto odvlhčovače dělá prakticky samostatné zařízení. Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. MOŽNOSŤ NÁKUPU na IČ DPH BEZ DPH. Najpredávanejší odvlhčovač vzduchu s darčekom!


Malý odvlhčovač vzduchu, který Vás zbaví přebytečné vlhkosti, plísní. Pro velikost místnosti do m2. ZDARMA SERVIS bez starostí. Clean Air Optima CA-7(2) Přidat do porovnání.


Provozovatel webu, PROFIHEATING s. SAKURA Deskový infra panel 350W. Odvlhčovače vzduchu) Hodnocení produktu:. INVENTOR litrů odvlhčovač vzduchu premium. Sakura SPD SDR má jednoduchý ovládací panel.


Mini odvlhčovač značky REFREDO Tplus je malý,. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Domáce odvlhčovače vzduchu.


Ezen hordozható készüléket m-es helyiségbe javasoljuk. Specialista na infratopení, infrasauny, odvlhčovače, klimatizační techniku. A készülék mérete csak 2x 1x 35mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky