pátek 1. července 2016

Plynový prietokový ohrievač vody

Ako už predznačuje samotný názov, prietokový ohrievač ohrieva vodu pri jej prietoku. Tento typ ohrievača má menšie rozmery, čo umožňuje jeho bezproblémové umiestnenie do ktorejkoľvek kúpeľne či do kuchyne. Plynové prietokové ohrievače Karma, Protherm. Plynový ohrev úžitkovej vody môžme využívať v miestach s pripojením na mestský rozvod plynu, ale aj bez prístupu k rozvodnej sieti.


Väčšina plynových bojlerov má možnosť prestavby na propan - butanové plynové flaše. Prestavbu a inštaláciu ohrievača musí vykonať osoba s.

Plynový prietokový ohrievač vody KARMA ALFA POV-Plynový prietokový ohrievač vody s piezoelektrickým zapaľovaním a bezpečnostným systémom s ionizačnou sondou. Dvaja dospelí, dve deti ocenia ohrievač vody v minimálny objemom okolo 1litrov. Pre väčšie rodiny je optimálnym riešením bojler s objemom minimálne 2litrov. Tento parameter má priamy vplyv na ohrievanie a rýchlosť ohrevu vody (najmä v prvom type bojleru, čo je bojler akumulačný).


Jedným z ďalších dôvodov. Na plynový prietokový ohrievač vody však určitá časť spotrebiteľov nedá dopustiť. Ich výhodou je spravidla lacnejší prevádzka a často tiež dlhšia životnosť. Môžu mať väčší výkon a možno sa stretnúť aj s takými, ktoré nepotrebujú odťah spalín do komína, čo je z hľadiska montáže a zapojenie prínosné.


Rovnako ako plynový vykurovací systém, aj plynový prietokový ohrievač využíva teplo zo spaľovania na to, aby podľa potreby ohrieval pitnú vodu.

Prevádzkuje sa so zemným plynom, bioplynom alebo kvapalným plynom a nepotrebuje zásobník na úžitkovú vodu. Spaliny vytvárajúce sa počas prevádzky prúdia smerom von cez komín. Vodu teda zohrieva v okamihu, keď ním prechádza. Prietokový ohrievač vody funguje na operačnej alebo, ak chcete, reakčnej báze.


Hodí sa skôr na miesta, kde nie je príliš vysoká alebo nárazová spotreba vody. V opačnom prípade prietokový ohrievač vody nie je vhodný na zohrievanie vody na sprchovanie alebo kúpanie. Prečo si zaobstarať prietokový ohrievač vody ? Eliminuje tepelné straty – ohrieva až v okamihu, keď otočíte kohútikom.


Priestorovo nenáročný, úsporné riešenie ohrevu vody kdekoľvek – aj na chalupu, chatu a pod. C-kompaktný ohrievač vody CDX-U - CDX 7-U: kW, 4V Prakticky pod kuchynským drezom. Automaticky reguluje výstup ako funkciu prietoku a vstupnej teploty. Ohrievače vody ) Hodnotenie produktu:.


Elektrický tlakový prietokový ohrievač , príkon kW, pre jedno odberné miesto, IP 2 energ. Model ELT je elektrický prietokový ohrievač s tlakovou prevádzkou a. Najväčšou nevýhodou prietokových ohrievačov je nestabilná teplota vody. Tá sa veľmi ťažko reguluje, keďže voda je ohrievaná nárazovo veľkým množstvom tepla.


V praxi to často vyzerá tak, že pri umývaní riadu najprv čakáte, kým odtečie nejaké množstvo studenej vody a. Ide o beztlakový ohrievač určený pre jedno odberné miesto.

S výkonom kW je vhodný do priestorov s nízkymi nárokmi na objem teplej vody na nie časté používanie. Prevedenie kW, kW a kW. Používaný, ale plne funkčný. W V prípade záujmu poskytnem technické parametre.


Dôvod predaja: rekonštrukcia domu, náhrada solárnými pan. KOSPEL PRISTER EPS2-5. P Elektrický prietokový ohrievač vody s batériou,ružicou a hadicou sprchovou. Kospel AMICUS kW Elektrický prietokový ohrievač vody EPO.


Plynový ohrievač je určený na vysušovanie objektov, vykurovanie vetraných priestorov prúdom teplého vzduchu obsahujúceho spaliny horenia. Tlakový regulátor a hadica je súčasťou balenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky