úterý 12. července 2016

Pět neděl v balonu film

Verna asi není třeba představovat. Jeho zaujetí pro techniku a vědu, víra v pokrok, který jejich rozvoj přinese lidstvu, Vernova nezměrná fantazie spolu s geniálním vypravěčským talentem, zajistily jeho dílu nesmrtelnost. Bylo to první autorovo dílo, které mělo obrovský úspěch, a to nejen ve Francii, ale po celém světě.


Dva roky prázdnin - Mluvené slovo Hrají: Jiří Ornest Jaroslav Pešice Tomáš Šolc Jiří Sequens Ondřej Kepka Marek Eben Ivan Richter Jaroslav Drbohlav Milan Stehlík Jiří Prager Petr. Pět neděl v balonu je prvním románem Julese Verna.

Aukce 1Kč s dopravou 2Kč. V knihkupectví jako doma. Ocitneme se v blízkosti nádherných afrických zvířat, některých ohrožených, jiných nebezpečně ohrožujících. Sklidil za to obrovský úspěch, a díky tomu máme doma více než deset knih od tohoto autora. Veškeré informace o produktu.


Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Elektro, který tento produkt prodává za skvělou cenu 2Kč s rychlým doručením.

Vážení zákazníci, ani mimořádné opatření nám nebrání v provozu našeho antikvariátu. Objednávky stále vyřizujeme, stále odesíláme, stále si můžete zaplacené knihy vyzvednout osobně a stále přidáváme novinky. A jejím hlavním hrdinou Dr. V románu se tříčlenná skupina průzkumníků rozhodne přeletět nad Afrikou ve snadno ovladatelném baloně.


Obchod je po dobu karantény zavřený. E-shop funguje beze změn, není možná platba na dobírku. V Brně si můžete předem zaplacené objednávky vyzvednout v době: Pondělí–Neděle 9–hod. Použijte, prosím, zvonek na dveřích. Referáty, seminární práce, životopisy a čtenářský deník pro střední a základní školy.


Není to jen pět týdnů spalujícího vedra, co vyzkouší odolnost těchto odvážných dobrodruhů. Milí návštěvníci těchto stránek, dříve než se tu porozhlédnete, slyšte, proč byly založeny. Parta nadšenců, kteří s oblibou poslouchají rozhlasové hry, povídky, seriály a mluvené slovo vůbec, se rozhodla, že by stálo za to vybudovat rozsáhlou databázi údajů o nahrávkách mluveného slova - takový velký katalog, v němž je možné dopátrat se všech. Trochu dětské literatury (pro čtenáře od let).


Bohužel předchozí dva se mi líbily, takže jsem se stal fanouškem seriálu a třetí jsem již koupil automaticky. Nestává se, že by měl balon hlavní roli ve filmu.

Výjimkou jsou filmy na motivy Verneovek. Bořivoj zeman si na ně potrpěl. Balon použili v mnoha filmech nebo seriálech další tvůrci. Fergussonovi a jeho sluhovi Joemu. Kniha je výtečným shrnutím průzkumu afrického kontinentu, v té době ještě nedokonale známého Evropanům, kteří chtějí objevovat jeho další tajemství.


Kdo strávil neděl v balónu a proč? Co se stalo s Viktorií? Jak dlouho na Jupiteru trvá den? S čím obchoduje Zanzibar? Košík je prázdný, pojďme ho naplnit!


Podivuhodné cesty, dobrý stav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky