pátek 22. července 2016

Newag hradec králové

Zabýváme se dodávkami kompletních systémů centrálních vysavačů, prodejem, instalací, servisem. Komfortní větrání s rekuperací tepla Zehnder pro Váš dům nebo byt. Rekuperace tepla, vytápění a čistý vzduch: vše, co potřebujete k vytvoření komfortního, zdravého a energeticky úsporného vnitřního klima dosáhnete pouze s kvalitní rekuperací. Husky a Duovac na klíč , až přímo k zákazníkovi.


Soustředíme se na zdravý a čistý vzduch, který přinášíme do Vašich domovů a kanceláří. Byli jsme založeni jako pobočka přímého importéra centrálních vysavačů Husky pro Královéhradecký a Pardubický kraj. Už vás nebaví vdechovat prach s alergeny a trápit se s neúčinnými a hlučnými vysavači? Pořiďte si centrální vysavač Husky nebo Duovac, který odvede veškerý nasátý vzduch mimo obytné prostory a vyfoukne ho mimo dům. Hadice ve zdi posouvá možnosti centrálních vysavačů ještě dále, než tomu bylo doposud.


Hadici centrálního vysavače už nemusíte přenášet od zásuvky k zásuvce, ale jednoduše si jí vytáhnete ze zásuvky ve zdi. Brno) zrealizovala již více jak 3. Servis centrálních vysavačů. Nejen montáže, ale i servisní úkony jsou na pobočkách realizovány proškolenými zaměstnanci.


Hradec Králové , Slezské Předměstí. Sálavé infrapanely Heatwell. Nezabírá prostor, nevíří prach, vysouší zdivo a zabraňuje vzniku plísní. Udělejte ze svého domova skutečně čisté a zdravé místo. Jsme si vědomi, že mnozí z Vás mají zakoupené vstupenky na koncerty, které jsme museli zrušit nebo případně, kde to bylo možné, i přesunout.


Přitom nepřekáží a neomezuje provoz domácnosti. Nabízíme kompletní služby od projektu centrálního vysavače přes zpracování cenové nabídky. Provozujeme také školicí a předváděcí centrum pro uživatele rekuperačních systémů a centrálních vysavačů, jako jsou architekti, projektanti, montážní firmy i koncoví zákazníky. Vedoucí prodeje Newag , spol.


Firma Ubbink je holandský výrobce a společně s firmou Brink vyvinuli a vyrábí vzduchotechnický rozvod Air Excellent. Vzduchotechnický rozvod Air Excellent je jedním z nejstarších, nejověřenějších a nejpropracovanějších vzduchotechnických rozvodů na trhu. POMÁHÁME seniorům, nemocným, umírajícícm, rodinám pěčujícím o dítě s postižením, lidem bez domova, lidem ohroženým domácím násilím, lidem v nouzi nebo v krizi.


Co to je rekuperace se zpětným ziskem tepla? Jedná se o ucelený systém řízeného rovnotlakého větrání budov. Při větrání navíc dochází ke zpětnému ohřevu vzduchu, čímž se až o snižují tepelné ztráty při větrání.


V době nouzového stavu platí nařízení vlády mít na veřejnosti zakrytá ústa a nos. Společnost Newag má pobočky v Praze, Brně, Hradci Králové a také školící. Hlavní den oslav je ve středu 16.


Naše další obchodní místa. Některé hradecké mateřské školy se otevřou v pondělí 4. Infocentrum v Hradci je otevřeno, městská kniho. NEWAG HRADEC KRÁLOVÉ , spol. Our other business places.


Nabízím prodej a servis vysavačů Rainbow včetně doplňků, jako je elektrický kartáč s LED diodovým osvětlením, kartáč na nábytek, nástavná pračka na koberce, čistič hladkých ploch, mycí houbu, kolekce vůní pro Rainbow či roztok pro očištění a ošetření podlah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky