pátek 1. července 2016

Vložka do spacáku fleece

Vložka do spacáku fleece

Jurek fleece vložka do spacáku New. Nová teplejší vložka do spacáku z příjemného mikrofleecového materiálu ve střihu anatomické mumie. Sea to Summit Cotton Rectangular (Standard) Bavlněná vložka do spac. Vložka je vyrobena z příjemného materiálu, který dobře dýchá a odvádí vlhkost. Micro Fleece od výrobce Yate je příjemná vložka do spacáku.


Má tvar mumie a je snadno sbalitelná. Malé balení a velmi nízká hmotnost Vám umožní brát vložku na každou túru do hor. Tato vložka je vhodná pro spací pytle tvaru mumie. Je velmi lehká a bude se vám snadno přenášet v praktickém obalu. Používáním vložky můžete prod.


Hodí sa najmä pri dlhšom pobyte vonku. Vložky do spacáku : má několik funkcí - slouží jako dodatečné zateplení, opatření proti zašpinění, aby se spacák nemusel často prát, protože praní snižuje jeho izolační schopnosti a je také výborná například jako hygienická vložka. Skladem a doprava zdarma. Cotton Travel Liners jsou výbornou variantou pro cestovat.


Mil-tec Fleece vložka do spacáku. Flisová vložka klasického múmiového strihu môže byť použitý ako ľahký spací vak, vložka do spacáku alebo prikrývka. Má kapucňu so šnúrkou na sťahovanie a zapínanie na dvojitý zips. SEA TO SUMMIT vložka do spacáku Fleece Mummy Liner. Zlepší váš tepelný komfort.


Dá se složit do malého a lehkého balení. BASICNATURE FLEECE , modrá - vložka do spacieho vaku. Dál už hledat nemusíte! Je veľmi ľahká a ľahko sa prenáša v praktickom obale. Fleecová termovložka do dekových spacáků spacáků.


Vložka do spacáku fleece

Různé tvary vložek do spacáku pro ekonomicky smýšlející cestovat. Vložka do spacáku Sea To Summit Thermolite Reactor Fleece Liner. V horku se dá spát pouze ve vložce. Plní funkci tepelně-izolační i hygienickou. Udržuje spací pytel svěží a čistý, v noci vás příjemně zahřeje.


Součástí je praktický transportní obal. Specifikace vložky do spacího pytle Ferrino: svěží a čistý prostor spacáku příjemná na dotek. V kategorii Vložky do spacáků, kompresní vaky na pandaoutdoor. Neváhajte sa na nás obrátiť na uvedených kontaktoch. Náš specializovaný obchod na army výbavu a přežití.


Nakupujte vložky do spacáku na internetu a ušetřete. Výhodné ceny vložek do spacáku , rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Flísová vložka klasického mumiového střihu může být použit jako lehký spací pytel, vložka do spacáku nebo přikrývka.


Má kapuci se šňůrkou na stahování a zapínání na dvojitý zip. TrekMates vložka do spacáku MICRO FLEECE 195x80cm STCH: Micro fleece vložka TrekMates do spacího pytle pro chladnější počasí. Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech.


Vložka do spacáku fleece

Stany Bivakovací plachty a žďáráky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky