pondělí 24. června 2019

Automatický kotel na uhlí viadrus

Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Sháníte automatický kotel na uhlí a dřevo?


Pečlivě si promyslete, jaká varianta kotle bude pro vás nejlepší. Pokud dáváte přednost topení tuhými palivy, vyberte si automatický kotel na tuhá paliva Viadrus od firmy Setop s.

Kotle VIADRUS jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti. V současnosti je vytápění. Kotel je vybaven řídící jednotkou Climatix ve verzi STANDARD. I díky vysoké účinnosti je kotel v 5. Ke kotli VIADRUS A3W doporučujeme instalovat litinové radiátory z důvodů jejich příznivých hydraulických ztrát a schopnosti akumulace tepla. Na trhu je k dostání ve výkonech od až do kW, s hořákem ve výkonech 2-kW, podle potřeby zákazníka.


Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.

Kotle na uhlí jsou stále jedním z nejčastějších zdrojů tepla pro Vás domov. Poslední dobou jsou čím dál tím více v oblibě automatické kotle na uhlí. Splňuje emisní třídu a. Zde uvádíme některé důležité informace k této III. Použili jsme sadu automatického hořáku firmy Kovarson. Automatický litinový kotel na tuhá paliva A3C -S33PB-00.


Prosím o radu ,mám dny přestavěný litinový kotel Viadrus Una automatický provoz. Hořák je polské výroby universál s řídící jednotkou ST37-RS. Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva.


Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Přestavba kotle Viadrus na automat. Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod.


A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle. Prodám kotel Viadrus U dobrý den prodám kotel na dřevo s kombinací na ořech hnědé uhlí. Možnost topení jak automaticky oříškem nebo peletami.


Jedná se o přestavu kotle. Prodám kotel viadrus U dobrý den prodám kotel na dřevo s kombinací na ořech hnědé uhlí.

Hercules U - článek umožňuje spalování černého a hnědého uhlí odhořívacím způsobem bez nuceného přívodu vzduchu v litinovém tělese při splnění nejpřísnějších emisních podmínek třídy dle ČSN EN 303-5. Konstrukce je optimalizována zejména pro spalování černého a hnědého uhlí. V konstrukci kotle VIADRUS HERCULES UECO 6čl.


Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. Povinnou výbavou kotlů určených do uzavřených otopných systémů je zabezpečovací zařízení proti přetopení. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Prodám automatický kotel na černé nebo hnědé uhlí ořech nebo dřevní pelety se šnekovým podavačem a retortovým hořákem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky