středa 5. června 2019

Termoelektrické autochladničky

V našem obchodě najdete autochladničky termoelektrické , které jsme rozdělili do skupin termoelektrické HOBBY, termoelektrické PROFI a termoelektrické Ostatní. Do skupiny HOBBY jsme zařadili autochladničky pro zákazníky, kteří od chladničky očekávají více, než jen získat transportní box na potraviny. Tento typ autochladniček je lehký, čímž se zvyšuje jejich mobilita. Výhodou může být i fakt, že umí jak chladit, tak naopak ohřívat.


Pracují na principu Peltierova článku (Zdroj: .org).

Autochladničky pro komfortní cestování za teplých letních dní. Nechte si doporučit autochladničku podle vašich konkrétních potřeb a možností. Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné termoelektrické autochladničky Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší termoelektrické autochladničky Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v. Přijatelné řešení nabízejí právě termoelektrické autochladničky. Především při cestách, kdy nejedete pouze z bodu A do bodu B, ale plánujete průjezd více destinacemi, nabízejí termoelektrické autochladničky neuvěřitelné navýšení cestovního komfortu.


Vychlazené nápoje a potraviny si nyní můžete dopřát. Auto Club Europa si pod dohledem německého inšpektoriátu technického dozoru znovu posvítil na autochladničky. Tentokrát se testovaly pouze termoelektrické dovolenkové přenosné chladicí boxy, které jsou nejoblíbenější během našich letních výletů.

Vítězi testu jsou opětovně naše značky Mobicool a DOMETIC-WAECO. Hlavným dôvodom popularity termoelektrických chladničiek je ich obstarávacia cena. Kvalitatívne sú porovnateľné s výkonnejšími kompresorovými chladničkami a sú cenovo dostupnejšie.


Ezetil, IndelB a Engel, chladící boxy, chladící tašky v mnoha provedeních, chladící vložky a elektrické příslušenství. Zásadou našeho obchodu s autochladničkami je neklesat pod určitou hranici kvality. Kompresorové autochladničky. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu.


Jejich nevýhodou je vyšší pořizovací cena a vyšší hmotnost. Absorpční autochladničky – pracují s odvětráváním a odpařováním kapalného média, které absorbuje teplo dříve než vzduch v boxu a potraviny. Chladící výkon těchto ledniček se pohybuje cca od 18°C až do 30°C zchlazení pod okolní teplotu. To je dostatečné pro většinu uživatelů na cestách, pikniku nebo kempování. Pokud je elektrický obvod složený ze dvou různých kovů nebo polovodičů protékán elektrickým stejnosměrným proudem, je toto spojení dvou materiálů ochlazováno.


Tento krát sa testovali iba termoelektrické dovolenkové prenosné chladiace boxy, ktoré sú najobľúbenejšie počas našich letných výletov. Termoelektrické chladničky - HOBBY. Upevňovací sada pro termoelektrické autochladničky UFK-T.


Tie pracujú na princípe Peltierovho javu, ktorý hovorí o tom, že keď jednosmerný prúd preteká obvodom spojeným z dvoch rôznych kovov, vzniká medzi nimi teplotný rozdiel.

Vynikajúci chladiaci výkon, profesionálne využitie. Chladiaci účinok až do 30°C pod teplotu okolia. Výhodou je, že jsou lehké, snadno přenosné, cenově nenáročné, spolehlivé a téměř bezúdržbové.


Autolednice Waeco - autochladničky a mobilní chladící technika. Velmi kompaktní, lehký a spolehlivý síťový zdroj pro V termoelektrické autochladničky , nebo pro jiné aplikace. Náhradní kabely k autoledničkám.


Nitrilové rukavice Latexové a vinylové rukavice Mikrotenové rukavice. EZETIL a termoelektrické autochladničky je zkrátka spojení, které je předzvěstí kvality, funkčnosti a uživatelsky příjemného vzhledu. Pokud už Vás zaujaly termoelektrické autochladničky je EZETIL správnou volbou. V současné době je možné na trhu nalézt čtyři různé druhy zařízení, lišících se cenou a parametry.


Patří mezi ně výrobky pasivní, absorpční, kompresorové a termoelektrické spotřebiče. Potřebujete udržet během cesty autem svačinu nebo pití čerstvé a svěží? Vyberte si z nabídky termoelektrických autochladniček, které máme skladem za skvělé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky