úterý 4. června 2019

Revize plynu jičín

Revize plynových zařízení Jičín. Odborné prohlídky kotelny se provádí 1x za rok, pokud se jedná o kotelnu, kde součtový výkon kotlů je nad 100kW, anebo jeden kotel má. Blahuta - ERGBA, Alois Paszko,.


Kontaktní informace - Plynoservis Michal Čeřovský, Jičín. Objednávejte se prosím telefonicky nebo mailem,děkujeme! Servis,montáže a opravy plynových zařízení, revize a servis kotlů na tuhá paliva.

Doufáme, že zde naleznete všechny informace, které hledáte. Rádi Vám zodpovíme další dotazy a podrobnosti týkající se firmy a další činnosti. Instalace plynu a plynařské práce v Jičíně a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba VYKOM - servis a revize plynových zařízení, Luboš Truneček - Aquaplyn, MAZOT PLUS s. Tyto lhůty jsou vesměs 3-leté.


Dále je nutné provést revizi plynového zařízení i před uvedením plynového zařízení do provozu - výchozí revize plynu. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Pokud využíváte při své práci tepla z plynových infrazářičů, teplovzdušných agregátů a plynových kotlů, pak provozujete plynovodní přípojku s regulátorem tlaku plynu , plynovody a zařízení s odtahem spalin do venkovního prostoru.


Hledáte plynoservis ve Frýdku-Místku?

Potřebujete plynařské práce? Provádí revize plynu , servis plynových kotlů a ohřívačů, vyřízení kotlíkové dotace atd. Praze a okolí, provedení revize či kontroly plynového zařízení za výhodných cenových podmínek v rozsahu E, F, G. Provádíme revize plynu , instalatérské a topenářské práce v Ostravě a okolí. Připojení plynových spotřebičů a výměna plynových hadic.


Provozní revize a tlaková zkouška pro obnovu smlouvy pro dodávky plynu po odejmutí plynoměru. Výchozí revize a tlaková zkouška po rekonstrukci plynovodu. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru revize plynu v okrese Jičín.


Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. F - Rozvod plynů F- Domovní plynovody na plynná paliva. F- Průmyslové plynovody na plynná paliva kromě propan, butanu a jejich směsí. F- NTL, STL plynovody a přípojky pro veřejnou potřebu na zemní plyn.


F- Rozvody technických plynů. Najdete je na Cylex spolu s telefonním spojením a dalšími kontaktními údaji, otevírací dobou, hodnoceními a speciálními nabídkami. Provádím kontroly a prohlídky plynu , montáže a opravy vyhrazených plynových zařízení VPZ, revize a zkoušky, servis, školení a přezkoušení obsluhy.


Specializuji se na topné a technické plyny v průmyslu. Nabízím poradenské služby. Ať se jedná o revize plynu či kompletní řešení topení vždy je pro nás důležitá kvalita naší práce a spokojenost našich zákazníků.


Lokalita : Pardubice Instalatérské,Plynařské práce.

Opravy plynových spotřebičů, revize. Hledáme Stavebního technika se zaměřením na TZB - instalatéra, topenáře, plynaře, stavebního technika a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky