pondělí 10. června 2019

Parapetní klimatizace toshiba

Díky dálkovému ovladači je to velmi pohodlné. Komfortní režim mají také parapetní klimatizace značky LG, lamela výdechu může být nastavena dolů nebo nahoru. Parapetní jednotky jsou menších rozměrů než radiátor.


Která chladiva používá společnost TOSHIBA ? Osvědčené chladivo R410A má vysokou energetickou účinnost a nepoškozuje ozónovou vrstvu Země.

Krok 4: Vhodná venkovní jednotka Venkovní jednotka, umístěna na fasádě nebo střeše objektu, utváří nejen design objektu, ale nutností je ohleduplný tichý provoz a nerušení sousedů – doména klimatizace Toshiba ! U tohoto typu parapetní klimatizace je vnitřní jednotka nejčastěji umístěna ve výšce klasických radiátorů. Výhodou je simulace podlahového topení volitelným nastavením proděním teplého vzduchu spodními výdechy. Provádíme dodávku a montáž klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné.


Prodej a instalace zařízení značek Toshiba Daikin Sinclair Fujitsu GREE, Samsung, Lg za účelem efektivního přitápění a chlazení. VÝHODA parapetní klimatizace Toshiba SUZUMI PLUS. Nabízejí však chlazení i vytápění.

Na rozdíl od nástěnných klimatizací má parapetní klimatizace výhodu ve směru výdechů a lehce si tak nastavíte kam má vzduch proudit. Výhodné je třeba nastavení výdechů klimatizace směrem od země, což vytváří pocit podlahového vytápění. Vlastnosti : – SET – venkovní a vnitřní jednotka – Instalace na stěnu nebo pod oknem – Dvouvýdechové provedení pro maximální komfort – Spodní výdech pro ideální proudění při topení – Horní výdech pro přirozené proudění při chlazení – Použití obou výdechů pouze u Toshiba jednotek! Klimatizace Toshiba Suzumi Plus parapetní kW. Uvedená cena je pouze za zboží, montáž je v případě zájmu nutno dokoupit.


Funkce a parametry: Základní prachový filtr – Omyvatelný filtr zachycující hrubé nečistoty. Vývoj parapetní jednotky byl prováděn ve jménu maximálního komfortu uživatele. U klimatizací se často setkáte s označením Single Split a Multi-Split. To, jakou potřebujete, rozhoduje počet místností, jejich velikost a poloha jednotky. Obecně platí, že Single Split jednotky jsou vhodné do bytů a menších kanceláří, zatímco Multi-Split jsou vhodnější do veřejných budov, škol a větších firem.


Kvalitní klimatizace do bytu, domu i pro firmy. SKLADOVÁ DOSTUPNOST A CENY PRODUKTŮ NEMUSÍ ODPOVÍDAT SKUTEČNOSTI, JELIKOŽ SE JEDNÁ O STARŠÍ VERZI E-SHOPU. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou jednotky této řady spolehlivým partnerem pro Váš byt, dům či menší kancelář. Multi Split klimatizační systém od světového výrobce Toshiba. Nástěnné klimatizace , kazetové klimatizace , parapetní klimatizace , stropní klimatizace a kanálové klimatizace.


Nástěnná klimatizace Toshiba SUPER DAISEIKAI RAS-10SKVP2-E.

Váš odborný a spolehlivý partner na chlazení a vytápění. Tepelná čerpadla vzduch-vzduch prodej, montáž a servis do bytů i firem. Tyto klimatizace dokážou nejen chladit nebo topit , ale také očišťují vzduch od všech škodlivin , jako jsou bakterie, viry, prach a další alergeny. Vlastnosti : - SET - venkovní a vnitřní jednotka- Instalace na stěnu nebo pod oknem- Dvouvýdechové provedení pro maximální komfort- Spodní výdech pro ideální proudění při topení- Horní výdech pro přirozené proudění při chlazení- Použití obou výdechů pouze u Toshiba jednotek! Možno objednat s odbornou montáží po celé ČR.


Díky Invertorovému řízení, které určuje výkon zařízení v závislosti na teplotách, má klimatizace možnost té nejvyšší účinnosti. Obsahuje IAQ filtrační systém, který využívá přírodních látek k čištění vzduchu. Odstraňuje pachy, bojuje proti prachu, nečistotám a plísním.


Vzhledem k jejich konstrukci je možné parapetní klimatizační jednotky instalovat pod okno, a svým provedením tak dokáží nahradit běžný radiátor. Každý z nás asi někdy viděl klasické nástěnné klimatizace v bílém provedení, které jsou umístěny pod stropem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky