pátek 21. června 2019

Pt712ei digitální termostat pro podlah topení

Digitální termostat pro podlah. Díky kombinaci vnitřního a vnějšího čidla umožňuje regulovat: 1) teplotu podlahy (vnější čidlo) - vhodné např. C externí čidlo pokud je připojeno, hlídá teplotu podlahy, nastavuje se max.


Vážení zákazníci, usilovně pracujeme na vyřízení Vašich objednávek. Aktuální zpoždění expedice nových objednávek je - dny.

Elektrobock PT 712-EI digitální termostat pro podlah. Elegantní řešení termostatu s podsvíceným displejem a externím čidlem v designu spínačů VENUS pro podlahové topení. Je vyroben ve velmi elegantním designu, takže se nebudete muset stydět si jej dát na zeď. Bude se hodit do každého interiéru. Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách.


Kombinuje vnitřní a vnější čidla, díky nimž umožňuje regulaci teploty podlahy, teplotu místnosti nebo kombinaci obou čidel. Umožňuje regulaci podle prostorové teploty (možné rozšířit o externí čidlo pro hlídání teploty podlahy). Umožňuje také regulaci podle prostorové teploty (možno rozšířit o externí čidlo pro hlídání teploty podlahy).

Hodnocení produktu: (recenzí). Je tak možné zapnout vytápění s předstihem, aby při příchodu uživatele již byla podlaha prohřátá. Termostat je napájen ze sítě. ELN CLIMA ML … termostat mech. C, 230V, 10A, podsvícený LCD displej.


ELB PT… prostorový termostat. Záloha více jak 1hodin. Spínací prvek relé max. Montáž na standardní elektroinstalační krabici. Skladem Varianty produktu.


TH 232-AF, digitální termostat. PT7- termostat pro podlah. Cílem je zabezpečit komfortní teplotu povrchu podlahy, nikoliv komfortní teplotu v místnosti. PT7- termostat pro podlahové topení - sleva PT7je termostat s prostorovým čidlem navržený speciálně pro ovládání elektrického podlahového vytápění (topné kabely, rohože, fólie). Kč Přidat do seznamu přání.


Dobrý den, v popisu sady pro svépomocnou instalaci je uvedeno, že obsahuje digitální termostat. Obchod elektromateriálem a svítidly.

Většina trubek z plastických hmot používaných pro teplovodní podlahové vytápění snese teplotu do °C, avšak s ohledem na používané materiály podlah (beton, koberec, dlažba, linoleum, lamino aj.) se musí teplovodní podlahové vytápění napojit na zdroj tepla vybavený regulačním zařízením, které dodává topnou vodu o teplotě do. Regulace podlahového vytápění. Vyzvednutí objednávky elektromateriálu možné v kamenné prodejně v Praze. PT713-EI - Inteligentní termostat pro podlah.


Je důležité vybrat si vhodný termostat vzhledem k plánovanému nasazení – Zaměřte se na vnitřní nebo venkovní použití, množství teplotních čidel (podlahové, prostorové, případně vlhkostní pro venkovní použití), jednoduchost ovládání a programovací funkce. Rekonstrukce podlah a podlahové topení. V případě rekonstrukce podlah v bytě či domě, kdy chceme použít podlahové topení a nechceme, nebo nemůžeme udělat podlahu úplně novou, by Vám mohl pomoci tento jednoduchý postup pokládky jak udělat elektrické podlahové vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky