pondělí 24. června 2019

Bavlněná vložka do spacáku

Bavlněná vložka do spacáku

Nová teplejší vložka do spacáku z příjemného mikrofleecového materiálu ve střihu anatomické mumie. Zvyšuje komfort přes nerovnosti. Lze použít oboustranně, bavlněná strana poskytuje komfort v teplejším počasí a absorbuje přebytečnou vlhkost. Strana Minky udržuje teplo v chladnějších dnech.


Dokonale se přizpůsobí ke kočárku a dítěti. Bavlněná hygienická vložka do spacího pytle. Udržuje spací pytel svěží a čistý. Součástí transportní obal.


Popis vyrobku: Vyrobeno ze 1procentni prirodni bavlny a zarucuje dokonalou ochranu pred bakteriemi stejne tak obsahuje repelent proti komarum, blecham apod. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Krom vysokohorských turistů, trekařů a vodáků se Kyrgyzstán dostal také do hledáčku cyklistů. Zdejší odlehlé offroadové cesty v příjemné nadmořské výšce kolem tří tisíc metrů dovolí bez větších rizik spojených s obávanou výškovou nemocí dostat se s kolem až do bezprostřední blízkosti zaledněných velikánů typu sedmitisícovky Chan Tengri.


Najpredávanejšie vložky do spacákov. Použitá látka je velmi podobná klasickému domácímu prostěradlu, je velmi komfortní a bezúdržbová. Samostatně použitelná v teplejších klimatických podmínkách.


Kulturní vložka celé výpravě také prospěje, může krátkodobě i zahřát, leč její opakované použití nesetkává se většinou s pochopením. Pratelná vložka do spacáku. Touto univerzální vložkou do většiny spacích pytlů zajistíte ochranu spacáku z vnitřní strany a navíc zvýšíte tepelný komfort. Vložka do spacího pytle z Polartec Micro.


Dodáváno včetně přepravního obalu. Díky použitému vláknu Coolmax je široce použitelná nejen v teplém prostředí s vysokou vzdušnou vlhkostí. Zajišťuje velmi komfortní spaní.


Sea To Summit Cotton Rectangular Long. SEA TO SUMMIT COTTON DOUBLE - vložka do spacáku Je použita odolná bavlněná bavlna s vysokou nití, která je stejně pohodlná jako vaše povlečení doma. Nakupujte vložky do spacáku na internetu a ušetřete. Výhodné ceny vložek do spacáku , rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu.


Tato stránka využívá soubory cookies. Vložky do spacáku se také hojně používají jako hygienické přikrývky na horských chatách. Některé chaty v Alpách dokonce vyžadují vlastní vložku do spacáku.


TravelSafe vložka do spacáku Silk Mummy off white. Bavlnená vložka do spacáku Cotton Liner Double od značky Sea to Summit pre ekonomicky zmýšľajúcich cestovateľov. Už nemusíte hledat slevy. Ferrino vložka do spacáku Comfort Liner SQ. Vložku do dekového spacáku Comfort Liner SQ od itals.


Výdej zboží i na prodejnách. RE do spacáku váží kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky