čtvrtek 20. června 2019

Zmrzlinový stroj pronájem

ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele. Námi pronajímané stroje jsou nové nebo maximálně rok používané.


Poskytujeme výrazné slevy na pronájem s odběrem zmrzlinových směsí od naší společnosti. Zajímáte se o pronájem na dobu kratší než měsíc zde naleznete další informace. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny.

Ročně pronajmeme cca 2zmrzlinových strojů a na naše zmrzlinové stroje máme ty. Noční režim s promícháváním zmrzliny, počítadlo porcí, upozornění na pokles hladiny zmrzliny ve vaničkách a to nejdůležitější. Zmrzlinový stroj YETI XL. Profesionální zmrzlinový stroj určený pro cukrárny, kavárny, bary, restaurace apod.


Zde naleznete použité zmrzlinové stroje , stroje je možné si koupit nebo vzít do PRONAJMU. Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje. Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství.


Pronájem zmrzlinového stroje ZDARMA!

Nejlepší zmrzlinová směs na točenou zmrzlinu v Praze. Některé stroje už mají svá místa a točí první zmrzliny této sezóny. Kdykoliv máte možnost si pronajatý zmrzlinový stroj odkoupit a celý zaplacený nájem vám bude odečten z kupní ceny stroje.


Ceny prenájmu dohodou, zavislej na dĺžke prenájmu. Nami prenajímané stroje sú nové alebo maximálne rok staré. V cene prenájmu je kompletný zaškolenie obsluhy vrátane ukážkovej. Poté jsou stroje zabaleny a připraveny na další rok.


Ať už samotnou koupi, nebo pronájmem, získáte od nás nejen spolehlivý zmrzlinový stroj za rozumnou cenu, ale i řadu výho především nadstandardní záruční dobu, kterou Vám žádná jiná firma v ČR nenabídne a trhem prověřeného obchodního partnera. Nevíte zda se vám investice do nového zmrzlinového stroje vyplatí. Máte provozovnu jen na letní měsíce a nemáte kde zmrzlinový stroj uskladnit.


Stroj je vybaven systémem alarmů upozorňující obsluhu na možné závady TEOREMA READY – servis a kontrola stroje přes internet SELF CLOSING SYSTEM – automatické zavírání výdejních pák, jednoduchá demontáž výdejních pák, např. Chlazení van, noční provoz. Prodám tento stroj s automatickým rozmražování ! Připravili jsme pro vás dvě možnosti pořízení – prodej i pronájem. Zaručenou úspěšnost vysokého zisku si můžete během své první sezony bezpečně vyzkoušet a přístroj si pouze pronajmout. Mobilní 3-pákový zmrzlinový stroj , příkonem kW, LCD displejem, nožním režimem, mycím programem a dalšími užitečnými funkcemi.


Stroj lze použít jako gravitační (po demontáži systému air pump) nebo jako stroj s nášlehem (díky přídavnému systému air pump).

Systém air pump dodáván ke stroji zdarma. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jaký zmrzlinový stroj se hodí pro váš provoz? Pokud plánujete maloobjemovou výrobu zmrzliny jako doplňkového sortimentu, doporučujeme multifunkční zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1G, který zvládne vyrábět točenou zmrzlinu, sorbetta, granity, točený jogurt i další speciality. Prečo si zaobstarať zmrzlinový stroj od nás? Najlepšia cena , sme priamy dovozca zmrzlinových strojov.


Všetky stroje aj náhradné diely máme na sklade ihneď k odberu. Sami úspešne prevádzkujeme niekoľko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky