středa 26. června 2019

Chladící boxy gastro bazar

Gastro bazar použitého vybavení profesionálních kuchyní. Starší gastro stroje a vybavení nabízíme většinou po dílenské opravě a kontrole , plně funkční a odzkoušené. Veškeré použité gastro zařízení si můžete prohlédnout u nás na prodejně v. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Jsme odborný prodejce chladící techniky pro podnikatelské účely a gastro provozy. Chladící a mrazící boxy. Jako autorizovaný prodejce Polair a NORDline jsme Vám připraveni poradit a vybrat ten správný chladící box. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Donec iaculis gravida nulla. Pellentesque pretium lectus id turpis.

Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Určena k prodeji a prezentaci chlazených potravin jako jsou zejména zákusky, dorty, delikatesy, sýry, lahůdkářské výrobky atd. Orlicí Tvorba WWW: OG Soft s. Položka byla přidána do poptávkového košíku. Nejlevnější chladící stoly pro profesionální využití v gastro provozovnách.


Všechny výrobky důkladně testujeme. Eshop s výbavou pro Gastro provozy. Nabízíme nadstandardní servis. Zařízení v profi kvalitě. Přihlášení k vašemu účtu.


Nová registrace Zapomenuté heslo. Vybírat je možné z bohatého sortimentu! Náš gastro bazar vám například nabídne pevné podstavce pod myčku nádobí, pekařskou pec nebo konvektomat.

K dispozici jsou vám i nerezové. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Stoly pro lepší manipulaci mají kolečka. Gastro zařízení a Gastro doplňky, návrh, dodávka, montáž a servis profesionálních gastro zařízení pro hotely, restaurace, školy, domovy důchodců. Prosklené chladící skříně značek VESTFROST, NORDline a LIEBHERR přinášejí nízkou spotřebu a dlouhou životnost.


Prosklené lednice jsou vybaveny řadou užitečných funkcí, ke kterým patří automatické odmrazování, LED osvětlení, teplotní alarm, ventilace a další. Historie společnosti - RGT s. Jsme hrdi na to, že jsme společnost, která je schopna zajistit potřeby všech našich klientů celým spektrem oboru chlazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky