čtvrtek 27. června 2019

Čtyřhranné potrubí

Dodáváme čtyřhranné vzduchotechnické potrubí a tvarovky na míru dle Vašich potřeb. Potrubí pro malé i velké realizace s možností individuálních cen. VZT rozvody se skládají z přímého potrubí , oblouků, přechodů, odboček, nástavců, odskoků, tlumičů hluku a mnoho dalšího. WRL potrubí z pozinkovaného plechu Jedná se o čtyřhranné potrubní rozvody vyrobené z pozinkovaného plechu malých průřezů - systém WRL, určených pro větrání a vytápění bytových domů, rodinných domků i komerčních prostor.


Čtyřhranné potrubí

Na e-shopu Vzduchotechnika. Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku. LKR přímé čtyřhranné potrubí LBR čtyřhranné koleno s úhly 90° nebo 45°, v pravoúhlém provedení LBXR čtyřhranný oblouk s úhly 90° nebo 45°, v zaobleném provedení. Můžeme ho namontovat do podhledu, na strop, do podlahy, na stěnu i do stěny.


Vyrábíme čtyřhranné a kruhové potrubí pro běžná VZT zařízení. Pokud hledáte SPIRO roury jste tu správně. Specializovaný e-shop na čtyřhranné potrubí. LORU slouží pro přechod ze čtyřhranného potrubí na kruhové.


Čtyřhranné potrubí

Vzduchotechnické potrubí čtyřhranné polyuretanové, s povrchovou úpravou gofrovaného hliníku. Nakupujte čtyřhranné potrubí na Moje-Elektro. Plastové potrubí K-čtyřhranné : 02. Přechody na čtyřhranné potrubí MAR, Ventishop.


Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Ján Skovajsa - KLIMAT dokážeme vyrobit potrubí a tvarovky vzduchotechnického potrubí ve všech rozměrech. Vyrábíme potrubí pro běžná vzduchotechnická zařízení i potrubí pro odvod tepla a kouře. Tlumiče hluku ke snížení akustického hluku v kruhovém nebo čtyřhranném potrubí.


Čtyřhranné potrubí

Vyrábíme vzduchotechnické potrubí s přírubami, které i ve velkých rozměrů, což je vhodné do obchodních center. Naše čtyřhranná a kruhová potrubí jsou určená pro klimatizaci, větrání a odsávání bez agresivních výparů, mechanických příměsí nebo látek, které podporují opotřebení nebo nadměrnou korozi oceli nebo zinku. Potrubní díly možno vyrobit rovněž z hliníkového nebo nerezového plechu.


Základní provedení: nízkotlaká šachta, třída těsnosti A, těsněno tmelem. Vodní ohřívače pro čtyřhranné potrubí IBW, Ventishop. Provedení pro vysokotlaké šachty, třídy těsnosti B, C, těsnění silikonem – za příplatek. Výhodou čtyřhranného potrubí je, že se lépe přizpůsobuje rozměrům stavby a snáze se vyrábějí tvarové kusy.


V kategorii Čtyřhranné komponenty jsou tyto produkty: Elektrický ohřívač EO-Ak ohřevu přívodního vzduchu. MLKR s ručním kovovým ovládáním. Tlumič hluku TH pro snížení hluku v potrubí. VZT potrubí je buď pevné, či flexibilní. Nepodléhá korozi, čímž zaručuje dlouhou životnost.


Napájecí potrubí : Standartně používáme pro zavěšení a stabilizaci čtyřhrané žárově pozinkované profily (x mm). Základní rozdělení systému je na KRUHOVÉ POTRUBÍ a na ČTYŘHRANNÉ POTRUBÍ , HRANATÉ POTRUBÍ nebo PLOCHÉ POTRUBÍ , záleží jak a kdo náš systém nazývá. VentilaPlast je plastový montážní systém potrubí , odboček a spojek určený pro rozvod vzduchu.


Profily jsou spojeny 2mm dlouhými vnitřními spojkami, které zajišťují pevný spoj, kde se neusazují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky