pátek 14. června 2019

Banador hoxter

Obchodní zásady firmy Hoxter založené na technické dovednosti, podnikatelské odpovědnosti a absolutní spolehlivosti se odrážejí v prvotřídní kvalitě dodávaných produktů. Hoxter je v branži výroby krbů synonymem pro kvalitu a precizní fungování. Hoxter se inspiruje letitou tradicí i potřebami dnešního světa. Vložky, které ve zcela individuálních realizacích nejlepších kamnářů povyšují obytný prostor na prostor domova. Výsledkem jsou krbové vložky s čistým designem, robustní konstrukcí a inovativní technikou.


Banador hoxter

Nabízíme krbová kamna a krbové vložky vysoké kvality. HOXTER proudí do krbu centrálním přívodem vzduchu. Dále u nás naleznete kamnová dvířka, krycí rámy, neviditelná revizní dvířka a další potřeby pro kamna a krby. Primární přívod vzduchu ve spodní části topeniště napomáhá lepšímu rozhoření. Při hoření se tedy nespotřebovává vzduch z obytné místnosti.


Věděli jste, že teplovodním krbem naakumulujete energii do nádrže a vytápíte i když nejste doma? Sekundární přívod vzduchu, umístěný nad dvířky, zabraňuje znečištění pohledového skla a zvyšuje účinnost. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Krbové vložky HOXTER si rozumějí s oběma těmito technologiemi.


Bezchybně fungují v uzavřených stavbách akumulačních krbů s přídavnou akumulační masou. Akumulační a teplovzdušné krby jsou dnes nejžádanějším způsobem vytápění. Firma Banador je velkoobchodem dodávajícím výrobky pro stavbu krbů, kamen a komínů řemeslným firmám.


Prosklení s neuvěřitelnými rozměry 8mm na 7mm umožňuje pohled na nádherně vysoké plameny. Přesvědčit se můžete v krátkém videu. Od dnešního dne až do soboty 29.


Banador hoxter

Stavební veletrhy Brno do pavilonu V. BANADOR , Dovoz, distribuce a velkoobchod: krby, kamna, krbové vložky, kamnové vložky, krby na bioplyn. Dovoz a distribuce kompletního sortimentu pro stavbu krbů a kamen. Těšíme se na vás na stánku Stavba krbů a Krby Metax.


Nedávno byl uveden do provozu objekt VELSBIKE, v současné době je dokončována výstavba haly HOXTER „3“. I s halami Banador a Hoxter je již bereme jako nedílnou součást příjezdu do obce. Nemůžeme proti nim bojovat, tak se alespoň – při příchodu jednotlivých investorů do obce – snažíme pro občany vyjednat co.


Unsubscribe from Kamnářství Poděbrady Krby Kamna Székely? Navrhneme a postavíme vnitřní i venkovní krb, kachlová kamna či sporák. Prodáváme a montujeme krbová kamna. Jsme malou firmou zakládající si více na osobním přístupu než na množství zakázek. Veškeré služby, jako je poradenství, návrhy či dokumentace, jsou zdarma.


Krbové vložky jsou určeny k obestavbě a vytvoření jedinečného krbu, který jen těžko naleznete jinde. Firma KRBY NEJDL se zabývá realizací projektu, výrobou a konečnou stavbou krbů. Dnešní možnosti tvaru a designu jsou totiž nekonečné. Krbové vložky mohou topit pouze do vzduchu, nebo jsou osazeny teplovodním výměníkem a pak vytápějí vícero místností. Při výběru krbové vložky krom jiného rozhoduje i materiál.


Litinové krbové vložky. Provádíme povinné kontroly kotlů na tuhá paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky