čtvrtek 6. června 2019

Topný kámen do terária bazar

Topný kámen Watt břidlice. Halogenidová UVB výbojka, určená pro malá vivária s výškou minimálně cm. Elektrický topný kámen do terárií. Použitý materiál: křemičitý písek, potravinářská pryskyřice, pigmentové barvivo, topný kabel. Prodám plně vybavené terárium.


Součástí terária je tepelná žárovka v krytu,osvětlení, topný kámen ,miska na vodu,korková kůra,kořen,má zašupovací sklo ve vodících lištách a pozadí,které je součástí terária z přírodních materiálů proto je terárium docela těžké.

Terária mám dvě,jsou dělaná na zakázku,po. Dobrý den, koupila jsem si v bazaru kámen pro hada - užovku červenou. Kámen je velký 35x20cm - asi dělaný. Topné kameny či topné skalky jsou vhodné pro většinu plazů. Archiv Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


UVB, tepelné světlo, kámen s úkrytem, topný kámen. Bazar zvířat online fauna. Kupujte výhodně a levně.


Vzhledem k tomu, že se jedná o inertní materiál, hodí se výborně i do akvária či terária.

Uvedená cena je za vše, průměrná cena jednoho vzorku je pouze Kč. Celková hmotnost je kolem Kg. Posílám samozřejmě i na dobírku. Přirozený vzhled (imitace přírodního kamene).


Terarijní topný kámen je použitelný do vnitřních částí terárií. Rovnoměrný rozvod tepla po povrchu (max. teplota °C). Vyrobeno z netoxického materiálu - vhodné pro chov většiny terarijních zvířat. Nové Strašecí, Rakovník, Kladno, Praha 6. Také můžeme do terária agamy vousaté umístit např.


Pokud nebudeme používat topný kámen , použijeme alespoň jeden větší plochý kámen na výhřevné místo. Dále je možné si do terária umístit rostliny. To ovšem není nejvhodnější nápad. Pokud se však rozhodneme, že je mít chceme, máme dvě. Být PROFI a mít nabídku pro domácí ZOO, to chce dřít jako kůň a neusnout na vavřínech.


Svědčí o tom desetitisíce spokojených recenzí, a hlavně už osmé vítězství v exkluzivní soutěži Shop Roku v kategorii Chovatelství a Hobby. Na rozdíl od topné fólie, která je vhodná pro jedno, nebo dvě terária , kabel je dlouhý a můžete s ním podporovat výhřev u mnohem více terárií. Kabel vám pomůže v terárium vytvořit více teplotních zón.


Proto by vaše terárium mělo být vybaveno topením.

Topení pro terária mohou mít různé podoby, mohou to být například topné kabely nebo tesky, a v nabídce naleznete modely vhodné do vody i do sucha. TOPNÝ KÁMEN TERARIJNÍ RESUN. Kvalitní topný kámen do terária Resun je velmi dobrou napodobeninou přírodního kamene. Jeho údržba je velmi snadná.


Ručně vyráběný topný kámen z břidlice s přírodním vzhledem o velikosti Ø 20xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky