pondělí 24. června 2019

Infračervená relaxační podložka

Tato podložka je téměř identická s dříve vyráběnou podložkou IBCSanotherm, s tím rozdílem, že Sanotherm měl. Relaxační působení infračerveného záření spočívá v pronikání paprsků do tkáně lidského organismu, kde blahodárně působí na správné prokrvení organismu a jeho relaxaci. Podle vlnové délky proniká.


Infra podložka slouží k příjemné tepelné relaxaci s širokým spektrem využití. Díky prohřátí tkáně dochází k lepšímu prokrvení, pozitivně jsou ovlivněny revmatické projevy, nemoci páteře, artróza, syndromy ranní. Vysoce hodnotná infračervená podložka může sloužit k užitku a radosti. Infračervená relaxační podložka IBC 10. Relaxační podložka s infračerveným světlem slouží k tepelné preventivní rehabilitaci a relaxaci.


Pozitivně ovlivňuje revmatické projevy, degenerativní. Slouží k příjemné tepelné relaxaci s širokým spektrem využití. Relaxační a regenerační infračervené paprsky pronikají do tkáně od – mm hloubky. Vhodné pro relaxaci nebo zahřátí při chladu těla nebo nějaké části.


Cenově nejdostupnější model, vhodný pro všechny zájemce o léčbu infračerveným zářením. Způsobují přirozené prokrvení svalstva a tím pádem lepší prokrvení celého organismu, kde. Ocení ji každý, kdo má problém s prokrvením končetin. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Vynikající zdroj tepla po celých hodin, zvyšuje okolní teplotu vzduchu v teráriu.


Tyto totiž zahřívají pouze povrchově a navíc dlouhodobým působením vysokých teplot může dojít k. Umožňuje provádět jednoduché cvičení, které zlepší oběh a mohou mít vliv na úlevu od. Emituje infračervené tepelné vlny a je nezbytná pro činnost a. MASÁŽNA PODLOŽKA Masážna rolovacia podložka Shiatsu s infra vyhrievaním - perfect SM-207. Aukro Lékárna a zdraví Zdravotnické potřeby Rehabilitační vybavení. Masážna rolovacia sedačka Shiatsu s infra vyhrievaním - čierna Masáž je už po stáročia overenou technikou úľavy od bolestí chrbtových svalov a lámania v krížoch po náročnej celodennej práci.


Objevte nejelegantnější formu termoterapie. Nechte se unášet na vlně uvolnění, relaxu, luxusu a stylu, které představují relaxační infračervená lehátka DIVA a KLEOPATRA. Ohromující vytápěná mramorová lehátka stírají hranice mezi Spa Designem a domácím designem. Tyto lehátka jsou ozdobou každé místnosti, ať už je.


Podložka pod miminko do postýlky s paměťovou pěnou Klín s prodyšnou pamětovou pěnou(MEMORY FOAM) zajišťuje. Akupresurní podložka stimulující reflexní zóny je skvělá pro unavená chodidla z práce, dlouhé chůze, ale i ze sedavého zaměstnání. Dopřejte si relaxační masáž chodidel zdarma, navíc kdykoli se Vám zac. V případě, že podložka nefunguje, uživatel je povinen zkontrolovat přívodní kabel, jeho správné zapojení do funkční elektrické sítě a správně (dle návodu) zapnout přístroj ovladačem.


Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Zdravotní. Vysokou pružnost materiálu této tenké matrace doplňuje speciální profilování celé plochy, které zaručuje také její odvětrávání.


Vyberte si k ní potah podle svých priorit, například s výtažky z aloe. Masážní studio BERNY v hotelu CENTRAL v Plzni na náměstí Republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky