středa 19. června 2019

Vyhřívaná postel

Elektrická vyhřívaná deka je ideální pro rychlé vytvoření tepelného pohodlí doma, na chatě nebo chalupě. Díky lokálnímu vyhřívání postele a nízkému příkonu je její. Elektricky vyhřívaná deka může být použita na gauči nebo v kanceláři, aby byl váš pracovní den lepší. Můžete ji mít take v posteli pod peřinou.


Má tři nastavitelné teploty a je vyrobena z měkéé a pohodlné látky, kterou naši zákazníci milují. Díky této pomůcce udržíte vodu v kapalném skupenství i přesto, že je okolní teplota hluboko pod bodem mrazu.

Univerzální vyhřívaná deka do automobilu je vhodná k položení na sedadlo, nebo např. Potah je vyhříván na celé své ploše a dopřává tak luxusní ohřev. Mimo položení na sedadla, či kufru, je možné deku přehodit např. Vyhřívaná deka 12V 100x70cm.


Nové příspěvky každou hodinu! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Některé lze upevnit přímo na matraci nebo použít na židli.

Rozumím Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tato vyhřívaná podložka do postele je vybavena rychlou ohřívací jednotkou, která umožňuje rychlejší zahřání podložky během prvních minut. Používa vyhřívané uhlíková vlákna které mají pozitivní efekt na cirkulaci krve tím že vyzařují infračervené vlny. Jsme certifikovaný prodejce a naše dodací lhůty jsou do dní. Každodenní porce zábavy a legrace na internetu!


Snažíme se Vám maximálně usnadnit. Dřevěná postel Link 160x2cm. Dana Tábor Herní klávesnice Niceboy ORYX K300X, CZ, černá. Dopřejte si příjemně vyhřátou postel. Je to ten nejlepší předpoklad spokojeného spánku.


S vyhřívanou masážní matrací se můžeš kdykoliv uvolnit, osvěžit! Tato speciální masážní postel na bodech masíruje nastavitelnou intenzitou a rychlostí. Napájení elektrickou sítí. Možnost praní v pračce.


Automatické vypnutí po hodinách. Snooper Bivvy Lite je vhodný pro rybáře, kteří vyžadují celodenní ochranu. Držák přístřešku vrták se zavrtá do každého povrchu ivaky-a-destniky-2-a62.


Koupelnové doplňky, které jinde rychleji a levněji nepořídíte!

Klasické i luxusní doplňky mnoha značek. Cata B-Matic T ventilátor axiální na zeď. Prodám značkovou, kvalitní a minimálně (max.10x). Vaše postel bude mít nyní ideální teplotu!


Je příjemné lehnout si do vyhřáté postele a lépe usínat. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů v kategorii Postele v lokalitě kraj Jihomoravský. Bezpečnost zajišťuje systém proti přehřátí.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky