úterý 11. června 2019

Geratherm bazální teploměr digitální

Bazální digitální teploměr značky Geratherm Ženy, které chtějí získat poznatky o své plodnosti, by měly používat metodu bazální teploty (teploty pro probuzení). K tomu jim slouží teploměr pro měření bazální teploty. Digitální teploměr s extra velkým LCD displejem. Pomocí teploměru může žena pravidelně zjišťovat své plodné a neplodné dny.


Navíc jej lze samozřejmě používat i ke klasickému měření teploty.

Lze jej však také použít i jako lékařský teploměr k všeobecnému stanovení tělesné teploty. Teploměr s ohebným koncem pro měření. Rychlost měření vteřin Tento digitální teploměr Geratherm je antialergický a je vybaven akustickým alarmem v příůadě horečky a pamětí pro jednu naměřenou hodnotu. Vysoce kvalitní teploměr s pružnou špičkou, přesnost měření na desetinná místa.


Teplotu je nutné měřit denně, vždy ve stejnou dobu. S jistotou tak budete vědět, kdy je vaše tělo nejlépe připraveno na početí. Bezpečný a ohleduplný design teploměru s ohebnou špičkou vám zajistí potřebné pohodlí.

Bazální teploměr digitální MT-B231F je teploměr pro zjištění plodných dnů ženy. Zatím digitální Gerathermy bohužel stále nejsou. Výpadek vznikl, protože výrobce mění elektroniku teploměru. Na jiný typ bazálního teploměru se podívejte zde.


Bazálními teploměry se měří drobné teplotní změny, které oznamují ovulaci. Využijete je ať už se snažíte otěhotnět nebo tomu. Měření teploty lze provádět různými způsoby, různými teploměry. Záleží vždy na tom jakou teplotu a kde potřebujete změřit. Jednou využijete vpichovací teploměry jindy například zase teploměry bezdotykové (infračervené teploměry) nebo třeba jen teploměry kapalinové, které stačí postavit nebo pověsit.


Principy ochrany soukromí na Prozdravi. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Galinstan je netoxická a ekologická směs kovů (gallia, india a zinku), která nahrazuje rtuť v lékařské technice. Byla vyvinuta společností Geratherm Medical AG, která má zároveň celosvětově patentovanou výrobu.


Potřebná doba měření – minut. Je určen pro měření teploty v uchu a na čele a také pro měření povrchové teploty (např. kojenecká láhev, dětská koupel). Dokáže změřit teploty nápojů.

Přesto je nutné dbát na to, aby bazální teplota byla doměřená, a tedy se doporučuje i po „pípnutí“ ještě chvilku teploměr v tělesné dutině ponechat. Geratherm Non Contact je infračervený bezdotykový teploměr , který Vám snadno a rychle změří teplotu Vašeho těla i okolí. Zda teploměr opravdu dobře měří, doporučujeme nejprve vyzkoušet. Geratherm Bazálny digitálny teplomer je vhodným pomocníkom k prirodzenému plánovaniu rodiny.


Pomocou teplomeru môže žena pravidelne zisťovať svoje plodné a neplodné dni. Navyše ho možno samozrejme používať aj ku klasickému meranie teploty. Vodotěsný teploměr s pružnou špičkou vhodný pro měření bazální teploty - přesnost na dvě desetinná místa.


Po zapnutí teploměru proběhne během vteřin automatický test všech funkcí. Poté teploměr na vteřiny zobrazí poslední naměřenou teplotu. Baterie vydrží až 2hodin.


Jak měřit bazální teplotu se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky