úterý 4. června 2019

Dakon dor 24 emisní třída 2

Třída kotle ( emisní třída ) vypovídá o množství vypuštěných emisí do ovzduší, platí čim vyšší číslo tím méně vypouštěných emisí. Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu. Mám tu lehce poškozené kotle, jedna velikost je 12kW-16kW a dále velikost 20kW-24kW-25kW- 32kW-kde většina dílů je shodných dvířka, vrchní litinová deska, regulace, rošty, klapka zatápěcí, komínová aj.


Kromě hnědého uhlí a hnědouhelných briket zvládne spalovat i dřevo, brikety, černé uhlí a krátkodobě i koks. Informace o omezení výroby a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Automatický ocelový kotel DOR 5F Pelety je spojením tradičního kotle DOR 4F a peletkového hořáku. W, ocelové, 2kg, Pelety. Prodám teplovodní kotel dakon dor F( Fmax kW, F). Kotel sezóny v provozu, velmi dobrý stav.


Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost provozu a výhody ručně přikládaného kotle bez jakékoli elektroniky? To zvládá s vysokou účinností a také ekologicky - patří do 5. Jeho maximální výkon je kW. Zásobník je umístěný na.

Evropské rady ( emisní třída 3). DOR F MAX kW Emisní třída hnědé uhlí. Další nespornou výhodou kotle je. Inzeráty dakon dor - aktuální inzeráty na Sbazar. Nabízím tento ocelový kotel na tuhá paliva DAKON DOR 4F 14kw, emisní třída 4. Emisní třída se tak stala zásadním měřítkem kvality kotle a výrobci přicházejí s technologiemi, které odpovídají nejvyšší 5. V této kategorii dosud excelují kotle na biomasu, jako jsou pelety nebo dřevo, kde je možné snížit množství škodlivých emisí na minimum.


Díky snadné obsluze, hospodárnému provozu a vysoké spolehlivosti jsou ideálním řešením pro byty i rodinné domy. Elektrokotle jsou vhodné také jako záložní zdroj tepla s nejmenším výkonem už od kW. Dakonu Dor , předání Praha.


Vyrábímě kotle ve výkonech 1kW, 1 2. Hlavní výhodou je vysoká účinnost a ekologické vytápění. To je zajištěno splněním podmínek ekodesignu a zařazením do nejvyšší emisní třídy 5. Pro d ám d íly na kotel d akon d OR. Pro vyšší účinnost má nová DOR 4F více izolace a tedy nižší tepelné ztráty opláštěním, navíc obsahuje více šamotových cihel ve spalovacím prostoru a také více vířičů spalin (ekonomizérů).


Rozdíl mezi kotli dakon dor a dor f děkuji Kašpar. Ventil dochlazovací termostatický dvoucestný DBV 1.

Nabízené výkony kotle DOR F: 1 1 2 , a kW. Kotel je v základní dodávce řízen kotlovým termostatem. Nový ocelový kotel DOR 5F Pelety je spojením tradičního kotle DOR 4F a peletkového hořáku. Kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti. Kotel splňuje podmínky Ekodesignu a je zařazen do programu KOTLÍKOVÉ DOTACE.


Na trh je dodáván ve výkonnostních stupních, a to 1 a kW. Zaujme také jeho ekologičnost. Splňuje limity třídy podle normy ČSN EN303- ale dokáže splňovat podmínky i takzvaného Ekodesignu. Sehnal jsem starši kotel urs a strašně kouří z komína. Vyměnil jsem těsnění dviřek a plotny.


Komin je nově postavený a mělby být podle průměru a délky dostačující. Kotel nádherně hoří ,konrolním otvorem jsou vidět plameny, oheń v kotli krásně hučí. Ekoefekt Kotel Přednosti: - emisní třída - Ekodesign - malá šířka - snadná obsluha - spolehlivost - možnost volby provedení násypky - optimální regulovaný výkon 5-kW - palivo: hnědé uhlí - ořech Unikátní automatický kotel EKOEFEKT s otáčivým roštem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky