čtvrtek 20. června 2019

Peletové kotle ponast

Automatické kotle na pelety. Výrobky PONAST a VERNER Vzhledem k aktuálnímu vývoji situace v souvislosti s šířením virové nákazy COVID-není možný osobní odběr náhradních dílů a výrobků v prostorách společnosti PONAST spol. Po úspěšném uvedení na trh kompletních fukčních sad PONAST. Kotle na pelety PONAST spol.


Vystavovatelem je firma TIMCO s. Frézování: na vertikálních a univerzálních frézkách typu FA3.

Tyto kotle jsou prostředkem k ekologickému vytápění a využívají jako palivo obnovitelné zdroje energie. Czech market, but increasingly also in the European Union´s markets. These boilers are environmentally friendly and use as fuel renewable energy sources. Kontejnerová kotelna je mobilním celkem určeným k vytápění v lokalích, kde není možné zhotovit klasickou kotelnu.


Rovněž je možné takovouto kotelnu přesouvat na různá místa dle potřeby. Installed into Ashburn’s mobile training and display trailer are Ponast KP08S, KPand Verner V2boilers. This fantastic facility allows us to travel the length and breadth of the UK giving sales support to our local installer partners at regional agricultural shows and game fairs.


Výkon kotle lze řídit v rozsahu – 1 jmenovitého výkonu, přičemž v celém tomto rozsahu kotel dosahuje shodných účinnostních i emisních limitů.

Kotel je nutno doplnit provozním zásobníkem paliva, který lze umístit libovolně v okolí kotle. Aktuálně lze na kotle PONAST a jejich příslušenství získat dotaci až ve výši 127. Společnost PONAST je připravena poskytnout konečnému zákazníkovi kompletní servis související s přípravou podkladů, administrací a podáním žádosti o dotaci z programu Kotlíkové dotace.


Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. This Verner A2is fitted to a medium sized domestic house in a beautiful part of the Yorkshire Dales National Park near Settle.


Ashburn’s very own training manager Bruce fitted this boiler by way of keeping his hand in with installation work. Máte zájem o kotlíkovou dotaci? Potřebujete servis nebo revizi kotle ? Napište nám Váš dotaz, nebo si přímo objednejte naše služby.


Ano, mám zájem a chci vědět více. Praktický kotel určený pro spalování dřevěných pelet s vysokou účinností a velmi dobrou kvalitou zpracování. Montáž a servis kotlů na tuhá paliva Jak vybrat vhodný kotel na tuhá paliva pro vaše podmínky? Zabýváme se převážně prodejem a montáží kotlů, které jsou šetrné k přírodě, ušetří až paliva a poskytují komfort při obsluze. Kotel je opatřen také regulační jednotkou ADEX, která slouží k ovládání kotle a čerpadla.


Teplovodní kotel je vybaven takzvanou dochlazovací smyčkou, tedy ochranou proti přetopení. Hydraulická ztráta kotle činí mbar, zkušební přetlak vody bary. Doporučujeme, prodáváme, instalujeme a servisujeme peletová kamna s výměníkem, kotle na pelety, teplovodní peletová kamna a krby od výrobců: Opop, Ponast , Benekov.

Zejména však exkluzivně zastupujeme v České republice špičkové italské výrobce Ungaro , Kalor , Lincar , Caminetti Monte Grappa a další, kteří určují vývoj a trend v oblasti vytápění peletami. Jedná se o novu modelovou řadu PONAST KP lines účinností přes , dotykovým displayem a novou. We feel it crucial to give our partner installers the opportunity to get their hands dirty on a real working boiler so much so that in our joining instructions we advise work clothes be worn when attending. Wood pellets are made from wood mass using strong compression in special presses. Coherence of pellets ensures extremely high pressure during production, but also the content of lignin in the wood.


Optimalizované kotlové těleso vyrobené z kvalitní oceli Vysoká účinnost kotle Řídící jednotka kotle moderní konstrukce s jednoduchým. Ušetřením při koupi se pak dostáváte do situace, že větší spotřebou paliva předčíte počáteční cenu kvalitního kotle , a to třeba již za první sezónu. Jak se obsluhují a nastavují? Zabýváme se výrobou a servisem automatických kotlů na pelety a biomasu, krbových kamen a kotlů na kusové dřevo. Díky tepelně technickým a emisním parametrům a také certifikacím platným pro EU jsou naše produkty vyhledávané i na.


Vývojářské aktivitě společnosti Ponast fandíme, protože mimo jiné i ze zkušeností ze sousedního Rakouska je zřejmé, že právě schopnost výrobců vyjít vstříc potřebám zákazníků je klíčová při snaze rozšířit peletové odvětví a změnit pelety z okrajové alternativy v klíčovou energetickou komoditu. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety. V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí. Distribútor kotlov a výhradný distribútor náhradných dielov pre Slovensko firma Morus s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky