úterý 4. června 2019

Cena stk 2018

Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání. Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém. S novým rokem se také mění některé podmínky pro technickou prohlídku vašeho vozu. Novinky jsou zejména u měření emisí.


Tím pádem je celý proces mnohem delší a složitější. Ceny jsou uvedeny včetně DPH, platí od 1.

Franc Antonín, ředitel STK. Aktuality Všechny aktuality. Ceny technickej a emisnej kontroly. Cenu technickej a emisnej kontroly si stanovuje každé pracovisko individuálne.


Vzhľadom na silnú konkurenciu sa ceny stabilizovali a rozdiely v cenách nie sú výrazné. Upozorňujeme motoristy, že dne 20. Děkujeme za pochopení vedení STK Mělník Mladoboleslavská s. Ceník STK : Ceny za služby mohou být různé.


Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových stránkách společností.

Ti, kteří neprojdou kontrolou na první pokus a na STK se vrací po měsíci s vyřešenými závadami, platí za opakovanou kontrolu od 2do 5Kč. Mapa STK a aktuální ceník kontrol a emisí v ČR. Vyhledávejte nejbližší stanice technické kontroly ve vašem okolí podle adresy. Nové pravidlá STK a emisnej kontroly ( cena , doklady, pokuta, príprava auta, najčastejšie chyby). Opakovaná prohlídka z jiné STK : viz.


Pravděpodobně vám neuniklo, že od 1. Odteď už nemusíme neustále měnit nepoužité autolékárničky za nové a uličku pro vozidla záchranných služeb děláme jako všude jinde ve světě. Ale zkrátka nepřišli ani motorkáři. Ti se svými stroji už nemusí na. Ak ale dostanete pokutu a uhradíte 1eur za prepadnutú STK do dní (plus vykonáte samozrejme tieto kontroly), nemusíte doplácať zvyšných 2€.


V budoucnu se má tedy přijmout jednotný předpis v rámci EU, která má přesně stanovit obsah samotných kontrol, odbornou kvalifikaci techniků i strojní a přístrojové vybavení STK. Jednotlivé členské státy EU měly transponovat předpis do národního zákonodárství do 20. DPH Technické prohlídky pravidelné §zákon č. Prosíme o dodržování pravidel pro kontakt osob a PŘISTUPOVAT NA PŘÍJEM STK JEDNOTLIVĚ! Také Vás žádáme o VSTUP S OCHRANNÝMI PROSTŘEDKY v oblasti obličeje (šátky, roušky, šály apod.).


Zmeny sa týkajú najmä malých vozíkov do tony. Uvedené ceny jsou stanoveny jako smluvní v Kč s DPH. Platnost ceníku STK a měření emisí automobilů od 1.

Cenník za služby vykonania technickej kontroly (STK) a emisnej kontroly (EK). Kompletný cenník služieb Osobné autá Osobné prípojné Motocykle Nákladné,pracovné stroje,traktory, autobusy Nákladné prípojné Doplnkové služby Osobné autá Osobné prípojné Motocykle Nákladné, pracovné stroje, traktory, autobusy Nákladné prípojné Doplnk. Proč platíme víc než naši sousedé? Cena STK je nesmyslně přemrštěná! Opravdu platíme za STK a měření emisí v ČR hodně?


Na to se lidé z ÚAMK zeptali odborníka na problematiku měření emisí Libora Fleischhanse. V súčasnosti je za každú neplatnú kontrolu hrozí pokuta 1eur, čiže za kombináciu technickej a emisnej kontroly ide o sumu až 3€. Objednajte sa na STK do Trenčína ešte dnes. V prípade, že nie sú naplnené kapacity objednaných vozidiel je možné vybaviť aj neobjednaného zákazníka. Pri väčších objednávkach nad ks sme schopní po dohode vykonať kontroly aj mimo pracovnej doby.


Poskytované služby zákazníkům STK Cheb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky