pátek 14. června 2019

Topné podložky do terária

Terarijní topné podložky, kabely, a kameny jsou vhodné pro většinu plazů. Výhřevná deska do skleněných tropických terárií. TOPNÉ TĚLESO PRO VYHŘÍVÁNÍ SUBSTRÁTU TERÁRIA Deska stimuluje vyhřáté podloží pralesa v tropických oblastech, je tedy ideální pro vlhká a deštná terária jako bezpečný a rovnoměrný zdroj tepla pro plazy, pavoukovce a obojživelníky. Stejně jako topné kabely vyhřívají terárium ze spodu.


Tyto topné podložky produkují infračervené teplo o ultra-dlouhých vlnových délkách. Pro zdravý chov agamy vousaté, leguána zeleného, želvy nádherné, gekona nočního nebo suchozemské želvy je nutné přidávat do terarijího krmiva vitamíny s D minerály nebo kalcium.

Miska na krmivo a napáječka je nedílnou součástí terária. Osvětlení do terária - (W) El. Fanklub - návod ‌ ‌ Černá kronika. Technické návody, postupy. Nezkušený chovatel želv.


Hodí se zejména do vlhkých tropických terárií nebo pro větší hady, kteří by běžné topné podložky mohli poškodit močí. Užitečné informace k bezpečnému používání podlahového vytápění: Pokud v teráriích používáme podlahové vytápění ( topné podložky , topné kabely apod.), musíme zajistit optimální podmínky pro provoz těchto topných systémů. Zkrášlete své terárium díky pozadí z nabídky našeho e-shopu.


Najdete u nás plastická pozadí z různých materiálů, které se mohou stát skvělým doplňkem i vašeho terária.

Drtivá většina plazů je zvyklá na o dost vyšší teploty , než jaké u nás jsou, a proto jim musíte pořídit topný systém , který bude vyšší teplotu v teráriu udržovat. Pro zvýšení teploty dna doporučujeme terarijní výhřevné podložky jako Exo Terra Heat Wave. HeatUp OASE, TerraHot nebo ExoTerra lze variabilně uložit, čím dochází k nastavení přirozené teploty dna.


Dodržujte pravidlo teplotních lokálních zón. Je důležité aby si plaz či jiný živočich, vybral sám teplotu kterou potřebuje. Topné kabely jako je např. Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody.


Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí. Do každého tropického akvária patří tedy topítko. Většina topítek má tvar kolíku.


Topítka jsou malá, nenápadná, ale zároveň výkonná a bezpečná. Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akv. Tato vlnová délka zahřívá objekty v ubikaci spíše než vzduch.


Povrch topných fólií se zahřívá, ale poskytuje velmi mírné teplo, což umožňuje, aby plazi mohli ležet přímo na nich. Jsou skvělé pro plazy a obojživelníky, kteří potřebují nepřetržitý zdroj tepla hodin denně, dní v týdnu. Tento způsob vytápění je vhodný pro terária s hady, gekony, ještěry i jinými plazy. Kvalitní topné podložky do suchého prostředí. Poskytují chovaným zvířatům místo pro lokální ohřev.


Dobře vyhřívají substrát, pod kterým jsou umístěny i celá terária.

U vybraných produktů naleznete symboly Novinka, Výprodej nebo Akce. Velikost: 2x cm. Ideální pro všechna skleněná terária Vodivý zdroj tepla pro plazy, obojživelníky a pavouky Pomáhá při termoregulaci - důležitý pro metabolismus,. Správné topení do terária je důležité pro úspěšný chov plazů, obojživelníků i pavouků.


Velmi oblíbené jsou hřející kameny, které slouží i jako dekorace terária. V naší nabídce nechybí ani speciální keramické topné lampy, sálavé panely i topné folie. Nabízíme kvalitní topné folie a pásy Ultratherm pro terária a vivária za výhodnou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky