pátek 9. prosince 2016

Kalové čerpadlo septik

Kalové čerpadlo na fekálie je pre mnohých tak trochu nechutnou záležitosťou. No niekedy sa bez neho jednoducho nezaobídeme. Predovšetkým hovoríme o domácnostiach, ktoré nemajú v obciach zabezpečený priamy odvod kanalizácie.


V takom prípade je kalové čerpadlo nutným vybavením septika. Takisto však ide o situácie.

Kalová čerpadla slouží k čerpání kapalin s obsahem různých nečistot. V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne, při poklesu pod stanovenou hladinu vypne. Takže ak potrebujete odčerpať septik , nádrže ako žumpy a iné záchytky na fekálie a splaškovú vodu, potrebujete vytiahnuť vodu z výkopu či nedajbože zo zatopenej pivnice, zo znečistenej studne, prípadne “len” na vytiahnutie špinavej vody zo záhradného jazierka počas jarnej. Tím prvotním je, že odčerpá septik (fekálie), vodu, bahno, vodu ze sklepa nebo čistou vodu z bazénu.


V zásadě můžete čerpadlo použít u jakékoliv tekutiny, kterou potřebujete odčerpat. Ne každé je však určené pro každý účel. Pokud hledáte vhodné ponorné kalové čerpadlo do septiku, v naší nabídce jistě najdete vhodné řešení.

Klademe důraz na nabídku kvalitních a spolehlivých čerpadel. Zejména materiálové provedení odpovídá prostředí, ve které jsou čerpadla provozována. V nabídce najdete kalová čerpadla do septiku s řezákem.


Vířivé litinové oběžné kolo, robustní a odolná konstrukce, plovákový spínač. Vhodné pro odčerpávání septiků, jímek nebo drenáží. Ponorné kalové čerpadlo pro čerpání znečištěných odpadních vo fekálií a kalů. Len s ním bez námahy prečerpáte záhradné či kúpacie jazierko, bazénik, sud s dažďovou vodou, nádrž, septik či splaškovú vodu. Septik Praktik je výkonné kalové čerpadlo s rezacím zariadením.


Jedná sa o kvalitné mohutné čerpadlo , ktoré vyniká mimoriadnymi vlastnosťami. Septik PLUS SPECIAL je výkonné ponorné kalové čerpadlo s řezacím zařízením za skvělou cenu. Litinové čerpadlo s nerezovým pláštěm, mělnící zařízení, dvojitá ucpávka, průchodnost mm.


V ponuke najdet tiež kalové čerpadlá s rezacím zariadením. Pri výbere zohľadnite predovšetkým požadovaný prietok a výtlak čerpdla. Dôležitým parametrom výberu je priechodnosť obežného kolesa , aby sa čerpadlo pri prevádzke neupchávalo.


Potrebujete pomoc s výberom, alebo máte špecifické požiadavky na čerpadlo ? Nechajte nám Vaše telefónne číslo.

Zvláštní kategorií jsou kalová čerpadla určená pro čerpání abrazivních kapalin (nejčastěji s příměsí písku), která jsou odolná proti obrušování oběžného kola a ostatních hydraulických. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Mám aj rovnako veľké liatinové čerpadlo s drvičom bez sekacieho nož. Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov.


Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. Jedná se o kvalitní mohutné čerpadlo , které vyniká mimořádnými vlastnostmi - obrovskou sací silou, vysokým průtokem a vysokou úč. Zahrada Čerpadla a vodárny Kalová.


Typicky sú použité kalové čerpadlá do septiku, žumpy či jímky na fekálie a splašky, v zatopenom pivnici, pri výkopoch a pre čerpanie vody zo znečistených studní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky