pondělí 5. prosince 2016

Elektrický zametač swivel sweeper

Výtečný pomocník do každé domácnosti. S tímto malým, lehkým, ale přesto velmi výkonným pomocníkem pro Vás bude denní úklid hračkou. O bezproblémový pohyb po bytě a až minut provozu na jedno nabití se stará akumulátor, který lze snadno.


Zabudnite na zamotané káble, sáčky plné prachu a ťažké vysávače, ktoré zaberajú miesto. Otočná hlava uľahčuje manévrovanie, vysáva aj v ťažko dostupných miestach.

Jednoduché čistenie, rýchle nabíjanie proste je. Bezkontaktní vysypávání. Velmi lehký, váha cca 1kg. Náhradní nabíjecí baterie 2V k oblíbeném. Usnadní vám každodenní úklid.


Je skutečně mobilní, protože jej pohání akumulátor.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Free Shipping Available. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


SWIVEL SWEEPER G- bezdrátový zametač SWIVEL SWEEER G- bezdrátový elektrický zametač. Nejnovější čistící technologie! Zapomeňte na zamotané kabely, sáčky plné prachu a těžké vysavače, které zabírají místo. Popis: Prodám elektrický zametač již funkční jen polovina kartáčů vhodné ina náhradní díly zohledněnov ceně. Cena 19- Preferuji osobní předání.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


Zametač je praktický a nepostradatelný pro každého, kdo aspoň občas uklízí!

Rotačné kefy vyčistia aj tie najnedostupnejšie miesta a. Nabízíme sortiment produktů kategorie: Vysavače a zametače, Úklid od německých výrobců. V závislosti na tomto faktu tedy od něj nemůžete očekávat velký sací výkon, ani veliký sáček. Save Money with eBay Deals.


Motor s rychlými otáčkami pohání systém rotujících kartáčů. Kartáče jsou umístěny na válcích tak, že vznikne odstředivá síla, která vhazuje odpadky. Sweeper je určen pro malé částice a využijete. Drobky v kuchyni, v obývacím pokoji, na chodbě hlína, srst z domácích zvířat atd. Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost.


Zboží bylo dodáno, ale po několika nabitích přestala baterie stačit a zametač neutáhne. U společnosti jsme si 30. Jiné zpracování a váha.


V pokojíku hospodaří má 8leta dcera a občas ji dojde navštívit naše 9měsíční Verunka,takže potřebuju něco rychlého na vysátí špinek )máme období ochutnám co najdu. Million Shoppers Want to Buy. Při porovnání baterie s originální baterií vyšlo najevo, že se jedná o padělek. Start Making Money Today.


Elektrický zametač není vysavač. Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Mam doma lino ale v pokojíčku koberec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky