pátek 9. prosince 2016

Autoservis praha 4 modřany

Kontakt, autoservis , pneuservis, diagnostika vozů všech. Rychlé opravy vozů s minimálními náklady na opravu. Disponujeme všestranně vybavenou a moderní autodílnou, mezi další přednosti patří profesionální přístup a dlouholeté zkušenosti automechaniků. Rovněž provádíme výměny autoskel, servis a plnění klimatizací. Výměny provozních kapalin (oleje, chladící kapaliny, kapaliny do ostřikovačů).


Kvalitní a spolehlivý servis osobních i menších užitkových vozů všech značek a typů, se zárukou a za super ceny.

Pokud to je možné, tak závady skutečně opravujeme, nevyměňujeme jen díly. Vše vám vysvětlíme a postup opravy s vámi konzultujeme. Nemusíte mít obavu ze skrytých nákladů, na účtu budete mít rozepsanou zvlášť práci i materiál.


Po dobu opravy vám zapůjčíme náhradní automobil. Mapa webu Ochrana osobních údajů Created by FlexWeb. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Další pobočku naleznete na Libuši, také na Praze 4.

Jak postupovat nově autoservis a pneuservis. Veškeré práce je možno objednat jak telefonicky, tak i e-mailem. Mala rodinna autodilna s prijemnym mechanikem.


Praha – Modřany GPS souřadnice. Sum, autoservis v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Hlavní součást daňové evidence tvoří údaje o příjmech a výdajích v členění. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Na konci praktických zkoušek a úkolů je tento poznatek doplněn o odhadnout zvenčí I přesto dojde během tréninku vždy na další otázky, na které si pokud možno sami účastníci v průběhu kurzu skrze oprava autosklo TS souladu s ustanovením odst.


Provádíme servisní prohlídky, likvidace a řešení pojistných událostí: nehody, čelní skla, odtah s následnou opravou. U nás je možné zaplatit kartou! Auto-Pneu servis KOFI, s. Wifi připojení pro zákazníky zdarma. Poskytujeme kompletní servis všech motorových vozidel.


Jsme schopni vyřešit široké množství defektů na Vašem voze. At the STK Modřany reception, we are happy to register you with the early warning system of the next STK inspection. NECESSARY DOCUMENTATION FOR TECHNICAL INSPECTI. Nabízíme Vám široký sortiment náhradních dílů nových ale i.

Detaily o Pneuservis Modřany - Jiří Brabenec (pneuservis). Nabídka montáží autodoplňků a elektronických, mechanických. Zásady pro soubory cookie. Tyto internetové stránky používají cookies k uložení vaší konfigurace vozů jen při aktuální návštěvě stránek a webové statistiky.


Provozujeme autoservis a pneuservis. Dodáváme náhradní díly značkové a originální s velkou slevou na osobní a užitkové vozy. Další činností, kterou se zabýváme, je prodej LED osvětlení.


Navštivte náš e-shop a vyberte si z širokého sortimentu. SALES OF ORGANIC LOW EMISSION ZONES PLAQUE DO IN GERMANY. In order to ensure development and environmental protection introducing the so-called German cities.


O váš automobil bude pečovat tým zkušených mechaniků i odborníků na diagnostiku vozidel. Máte problémy s vozem a nevíte si s tím rady? Jste z Prahy a hledáte autoservis , který se postará o váš v ůz? Obraťte se na autoservis Petra Bartoše, který nabízí zákazníkům komple.


K autoservis se nachází ve výborné lokalitě téměř v centru Prahy, a to v Podolí na Praze 4. Je tedy na Vás, kterou pobočku si vyberete, dle Vašich možností. Pobočka na Libuši je větší, je přizpůsobená i pro opravy dodávek a nákladních aut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky