středa 14. prosince 2016

Havarijní ventil plynu

Havarijní elektromagnetický ventil určený pro plynná paliva s možností ručního ovládání. Použití je pro uzavření nízkotlakého (kPa) nebo středotlakého (4kPa) potrubního rozvodu plynu. Ventil je proveden pro ruční otevírání (vytažení táhla ventilu) a elektromagnetické uzavírání elektrickým ipmulsem. Havarijní rychlouzávěry BAP s řídícím elektromagnetickým ventilem jsou určeny pro ovládání průtoku plynných médií.


Havarijní ventil plynu

Jsou použitelné pro všechny topné plyny (včetně bioplynu) a jiné neagresivní plyny. Prostředí s klasifikací umístění Ex ZÓNA nebo 2. Detekční systémy a havarijní uzávěry plynu. Mezi nejrozšířenější zdroje energie v ČR patří zemní plyn, takže požadavky na zabezpečení prostor, spotřebičů a rozvodů proti nebezpečí výbuchu zapříčiněného únikem plynu stále rostou. Rozhodující část těchto požadavků definují ČSN a normy EU, které jsou u. Pro ovládání průtoku plynných látek se používají především dvoucestné elektromagnetické ventily na plyn.


Jsou vhodné na regulaci propan-butanu i dalších plynů, Pro dokonalé uzavření slouží pryžové těsnění, kterým je ventil s mosazným tělem a nerezovým vnitřním mechanismem vybaven. V této rubrice najdete havarijní plynové ventily PEVEKO s ručním otevíráním a při výpadku elektrické energie uzavřené. Havarijní plynové ventily uzavírají při odpojení napájecího napětí detektorem úniku plynu nebo jiným bezpečnostním zařízením.


Havarijní ventil plynu

L (výrobce PEVEKO,) je typem samočinného uzávěru plynného paliva a spolu s detekčním systémem splňuje požadavky čl. Bezpečnostní ventil pro plyn (přírubový). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Elekromagnetický havarijní ventil MAG-je rychlouzavírající, plnoprùtoèný klapkový ventil urèený ke spolupráci s detektory plynu (systémy detekce). Otevírání ruènì pomocí zvlaštního klíèe, uzavirání elektrickým impulzem (anebo ruènì - tlaèítkem).


Havarijní ventil plynu

Těsný kulový kohout osazený pohonem s havarijní funkcí. Vhodný pro uzavření vstupních médií. Použití : K uzavření nízkotlakého nebo středotlakého potrubního rozvodu plynu. V souvislosti s dokončenou rekonstrukcí kotelny potřebujeme ještě osadit havarijní ventil do plynoměrné stanice venku na domu.


Přivedením napájecího napětí na cívku elektromagnetu se ventil neotevře, je nutný zásah obsluhy, která pomocí ručního mechanizmu přestaví kuželku táhlem do polohy otevřeno, při odpojení napájecího napětí se ventil automaticky uzavře. V základní poloze (bez proudu) je ventil uzavřen - funkce NC. Redukční ventil propan-butan bez manometru. Pojistný a přepouštěcí ventil chrání potrubí před nebezpečným zvýšením tlaku a tím před.


Především si užít čas pod vodou – vsaďte na suchý oblek. Pojišťovací ventily na potrubí kapalné fáze LPG. Stručná charakteristika plynu. Při dosažení tlaku MPa se jeden.


Předmětem činnosti je práce v oblasti vodo-topo, plyn , havarijní služba , odpady a kanalizace, topení včetně kotlů a kotelen, instalatérství, revize plynu i regulačních stanic plynu , solární kolektory, podlahové vytápění,. Na vaše dotazy spojené s distribucí elektrické energie a zemního plynu vám rádi odpovíme na. Určeno pro médiuplynná paliva. Regulační ventil ARI-STEVI je určen k regulaci průtoku média.


Děje se tak změnou velikosti průtokové plochy v průtočném kanálu ventilu během zdvihu kuželky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky