pondělí 26. prosince 2016

Plotostřih hecht

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Shop Everything you Need on eBay! HECHT 6- elektrický plotostřih Skladovost na prodejnách se může průběžně měnit, proto je vhodné telefonicky ověřit skutečnou dostupnost. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Na trhu si samozřejmě můžete vybírat z řady nůžek na živý plot. Proto vás hned v úvodu seznámíme s tím, jaké modely máte možnost v dnešní době zakoupit.


Komfort práce zvyšují i tlumiče vibrací. Maximální průměr střihu 22mm.

Pro pohodlné střihání plotů v různých úhlech. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Práce s plotostřihem často vyžaduje dlouhé držení nástroje v nepřirozených polohách, které je nepříjemné a únavné. Celková délka - m. Pracovní délka lišty cm. S plotostřihy HECHT zvládnete pečlivě zastřihnout jak větší větve, tak malé větvičky.


Co se týče pohonu plotostřihu, můžete vybírat ze strojů benzínových , elektrických. Pro běžné užití je vhodný elektrický či akumulátorový plotostřih. Profesionální zahradní nůžky na živé ploty STIHL HS T. Vhodné pro vertikální i horizontální stříhání.


Pokud si přejete poradit zda si koupit elektrický či benzínový plotostřih (plotořez), poraďte se s našimi odbornými prodejci. Motorové benzínové plotostřihy HECHT. Benzínový plotostřih poskytuje uživateli dokonalou mobilitu pro práci na každém místě zahrady. Při volbě typu plotostřihu vycházejte zejména z délky a šířky Vašeho živého plotu a dále z druhu a vzrůstu dané dřeviny. Nevýhoda prívodného napájacieho kábla je tu vyvážená nielen jednoduchou údržbou.


Elektrický plotostrih HECHT 6je ideálnym pomocníkom pre úpravu živých plotov v každej záhrade.

Délka lišty je 68cm s maximálním průměrem střihaného materiálu mm. Navíc je zde odlehčení pnutí kabelu a možnost připevnění sběrné lišty. HECHT 6je šikovný elektrický plotostřih umožňující snadnou práci při střihání živých plotů přesahující až m výšky. Pokud k této délce připočtete výšku obsluhující osoby, není problém ze země zastřihovat. Plotostřih je vybaven teleskopickou tyčí, která umožní nastavení délky od do m. Hmotnost plotostřihu je kg a má i odlehčení pnutí kabelu.


Od výroby zbraní, díky nimž získala své slavné logo, přes šicí a psací stroje, motocykly, až po robotické sekačky a bateriové řetězové pily se společnost Husqvarna Group stala největším světovým výrobcem lesní a zahradní techniky na světě. Hecht 6je elektrický plotostřih s příkonem 9W. Díky této otočné rukojeti ve spojení s příjemnou hmotností kg lze plotostřih pohodlně držet v prakticky v libovolné poloze.


Díky akumulátorovému napájení obsluhu při práci neomezují žádné kabely jako u elektrickýchch strojů, zaroveň je oproti použití spalovacího motoru relativně tichý a bez emisí. Nevýhoda přívodního napájecího kabelu je zde vyvážena nejen jednoduchou údržbou a obsluhou, ale především velice příjemnou hmotností kg, kterou oceníte především při úpravě špatně dostupných míst živých plotů, kdy jste nuceni delší dobu pracovat s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky