čtvrtek 15. prosince 2016

Plastové potrubí hranaté

Hranaté PVC vzduchovody jsou lehké, odolné, kompaktní, tedy naprosto ideální pro větrávání a odsávání koupelen, toalet, kuchyní či menších komerčních objektů. Hranaté plastové potrubí pro zabudování do kuchyňské linky. Skladem prodejny Praha Libeň a Palmovka.


Design Vyrobené z bieleho PVC. Rozmery: 55x11 60x12 60x2mm.

Jestliže ventilátor je srdcem vzduchotechniky, potrubí je jeho tělem. Plastové hranaté potrubí nachází uplatnění hlavně v objektech, ve kterých je potřeba šetřit místem. V této kategorii naleznete plastové hranaté vzduchovody, které lze jednoduše spojovat a vytvářet tak i složitější rozvody vzduchu v menších místnostech, jako jsou kuchyně, koupelny, toalety,. Nepodléhá korozi, ma dlouhou životnost, snadno se spojuje.


K dispozizi jsou přechody na kulaté potrubí , které je plně kompatibilní se spiro potrubím. Priemer a dĺžka plastového potrubia je udané v milimetroch. POTRUBÍ K DIGESTOŘI – plastový montážní systém je zapotřebí ke každé digestoři.

U digestoří umístěných pod skříňkou nebo ve skříňce působí plastové potrubí umístěné ve skříňce čistším a přijatelnějším vzhledem než ohebné ALU hadice z hliníku. V případě průchodu potrubí přes chladnější prostory doporučujeme izolované potrubí (izolace potrubí ). Plastové vzduchovody hranaté pevné a flexibilné sú určené pre montáž v malých a stredných budovách ako sú byty, kancelárie, kuchyňe, toalety, špajze a pod. Majú dlhodobú životnosť (nehrozí korózia) nízku hmotnosť a hladinu zvuku. PVC potrubí je plně kompatibilní s námi nabízenými ventilátory. Inštalácia potrubia je jednoduchá bez použitia zložitého náradia (spoje sa do seba jednoducho nastrčia pomocou spojok potrubia).


Na našich internetových stránkách naleznete typizované rozměry obou zmiňovaných provedení plastových sklepů, které Vám dokážeme vyrobit i v. Ventilační potrubí plastové , Palmat. Nabízíme hranaté plastové potrubí pro odvod nebo přívod vzduchu. Plochá univerzální odbočka.


Varianty Kontaktní informace. Plastové potrubí má řadu výhod – povrch je hladký, nedrží se na něm nečistoty a plísně - jednoduchá a rychlá montáž - neomezená životnost – nízká hmotnost – velmi dobrá cena. Kruhové plastové sklepy.


Užitečné informace Prohlášení o o. PLASTOVÝ VENTILAČNÍ SYSTÉJedná se o plastový stavebnicový systém navržený pro větrání menších prostor v rámci bytové výstavby jako např. PVC hranaté vzduchovody a komponenty sa využívajú v malých a stredných budovách ako sú byty, kuchyne, WC, špajze, kancelárie a pod.

Slúžia k prepojeniu so systémom odsávania vzduchu. PLASTOVÉ POTRUBÍ Plastový potrubní systém - VENTILAPLAST. Vzduchové potrubí hranaté druhou variantou vzduchového platového potrubí. Na rozdíl od kruhového plastového potrubí je hranaté plastové potrubí vhodné při instalaci odtahu digestoře nad kuchyňskou linkou, v případě potřeby schovat ventilační systém do podhledu a všude tak, kde je ideálnější použití hranatého tvaru tak, aby ventilační vzduchovody nezasahovaly. Například plastové nádrže ( hranaté , kulaté i dvouplášťové) jsou svařené z desek PP, PE, PVC, PVDF.


Osazení nádrží a úpravy např. Nádrže jsou určeny do chemických i jiných průmyslových provozů na různá. Plastové čtyřhranné potrubí vhodné do míst pro úsporu místa v podhledu.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky