pondělí 26. prosince 2016

Retro sporák mora

Retro sporák mora

Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství. Ku každému sporáku MORA navyše dodávame široké spektrum originálneho príslušenstva. Podívejte se na kombinované sporáky s dlouholetou tradicí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Retro sporák mora

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doručujeme aj počas víkendu. Sporáky MORA na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Pozrite sa na kombinované sporáky s dlhoročnou tradíciou. Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva. Vybírejte si Sporáky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Mora C 8AI disponuje sklokeramickou deskou se zónami (1× Duo zóna). Model má dále ukazatel zbytkového tepla, výsuvné teleskopické rošty a pohodlné zavírání dvířek KOMFORT. Retro sporák Gorenje EC CLI je plne elektrickým spotrebičom so sklokeramickou varnou doskou a multifunkčnou rúrou s objemom litrov s ventilátorom, grilom a extrémne odolným smaltom SilverMatte v rúre, ktorý sa ľahko udržuje. Proto to označení kombinovaný sporák. Elektrická trouba sporáku opět nabízí různé možnosti přípravy pokrmů.


Ať je to grilování nebo PlusSteam technologie. Vyberte si ten nejkvalitnější kombinovaný sporák ze značek jako je Mora , Amica, Gorenje nebo Bosch. Sporák je nedílnou součástí každé dobře vybavené kuchyně.


Retro sporák mora

Bylo by docela obtížné připravovat chutné pokrmy bez sporáku a trouby. Není však sporák jako sporák. Můžete si pořídit kombinované sporáky, které mají většinou plynové hořáky a elektrickou troubu. Plynové sporáky pak oproti kombinovaným mají i. Můžete si vybrat z vestavných trub, indukčních, sklokeramických či plynových varných desek, v nabídce jsou také chladničky, myčky, odsavače par a mikrovlnné trouby v krásném designu a plné nových praktických funkcí a dokonalých technologií.


MORA nabízí široký sortiment vestavných spotřebičů pro vaši kuchyni. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny. Ať už si vyberete elektrický sporák Gorenje z řady Classico nebo Optimal, výsledkem bude vždy skvělý kulinářský výsledek. Získá si vás elektrický sporák Gorenje retro provedením, nebo dáváte přednost modernímu vzhledu? Je to na vás, na výběr máte oboje.


Retro sporák mora

V nabídce nechybí ani indukční sporák , ani sklokeramika. Elektrický sporák C 1AW v bielom prevedení so sklokeramickou platňou a klasickou rúrou energeticky spadá do 269. Plynový sporák Mora P 1AS na propan butan-stříbrný.


Kombinovaný sporák Mora K 5AW na propan butan. V případě potřeby rádi poradíme s příslušenstvím pro připojení sporáku na propan buta. Sporák Mora K 1AW s dvojdielnou smaltovanou mriežkou sa postará aj o ľahké čistenie vďaka možnosti Eco Clean, ktorá zbaví rúru zanesených nečistôt a mastnoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky