čtvrtek 29. prosince 2016

Krbová vložka aquaflam 17 s výměníkem a automatickou regulací hoření

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! AQUAFLAM krbová vložka s výměníkem a automatickou regulací hoření.


Inovativní prvky směřují především ke zlepšení obsluhy krbové vložky. Použitý materiál je pečlivě vybírán tak, aby dosahoval nejvyšší kvality. PRIZMAT s výměníkem a automatickou regulací hoření. Krbová vložka AQUAFLAM s výměníkem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Krbová vložka aquaflam 17 s výměníkem a automatickou regulací hoření

AUTOMATICKÁ REGULACE HOŘENÍ. Automatická regulace řídí topný okruh, ve kterém je zdrojem tepla teplovodní krbová vložka , případně další zdroje. Spalovací proces je řízen automaticky vzduchovou klapkou, která spolupracuje s řídící jednotkou upevněné na zdi.


Prodáváme kamna, krbová kamna, krby, krbové vložky, bio krby, sporáky, kouřovody, zahradní grily, příslušenství. Samozřejmostí je možnost připojení krbové vložky na přívod vzduchu z exteriéru. Výkon do vody 14kW a do vzduchu 3kW.


Krbová vložka aquaflam 17 s výměníkem a automatickou regulací hoření

Objem tepelného výměníku l. Teplovodní krbová vložka vysoké kvality za super cenu. Jedná se o luxusní verzi ovládání centrálního přívodu vzduchu pomocí plně automatizované klapky, která je ovládána grafickým panelem na zdi. Má jmenovitý výkon kW, rozsah výkonu 13–kW. AQUAFLAM krbová vložka s výměníkem a automatickou regulací hoření. Dále jsou krbové vložky Aquaflam k dostání s třemi typy regulací pro přívod vzduchu do spalovací komory: manuální (táhlo), základní a automatickou.


Spalovací komoru vložek Aquaflam tvoří teplovodní výměník o síle plechu 6mm vně a 4mm zvenčí. Krbové vložky Aquaflam jsou dostupně také ve verzi s plechovou obezdívkou. Krása ohně je docílena propracovaností spalovací komory a přesným rozdělením jednotlivých vzduchů. Popis: krbová vložka Typ: Aquaflam Specifikace: - vložka s výměníkem a automatickou regulací hoření - možná i instalace po dohodě Cena: rozhodující faktor Platnost poptávky: týden.


Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Brno-venkov. Porovnání cen hs-flamingo- krbova -vlozka- aquaflam - -panorama- s -vymenikem- a-automatickou. Předností vložek Aquaflam je kvalitní zpracování a dlouhodobá životnost. PANORAMA s výměníkem a. Oheň lidstvo provází od nepaměti.


Naštěstí už nemusíme žít v jeskyních, ale své rodinné štěstí budujeme v útulných a teploučkých obydlích. Díky krbové vložce si můžete užívat požitek z tepla na těle i na duši. Chráníme i vaše bezpečí prosím neobjednávejte pokud to není nutné zboží na dobírku. Opatření má za cíl snížit riziko přenosu nákazy při kontaktu mezi řidiči a příjemci.


S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Vybírejte krásné produkty z kategorie krbové vložky s výměníkem. HS Flamingo Aquaflam s výměníkem a automatickou regulací hoření. Nabízíme kvalitní nábytek a dekroace do domácnosti.


Nakupujte za parádní ceny online na e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky