středa 7. prosince 2016

Potrubní ventilátor 160

Ventilátor potrubní malý s větším výkonem a kuličkovými ložisky Ø 1mm. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. Kovový radiální ventilátor Turbine M 1je průmyslový potrubní ventilátor k odsávání vzduchu zejména z nebytových prostorů.


Potrubní ventilátor 160

Pro velké vzdálenosti, s kuličkovými ložisky, pro nepřetržitý provoz. Kvalitní ventilátor s ultra tichým chodem do potrubí o průměru 1mm. Regulace rychlosti otáček podle teploty.


Plastový potrubní ventilátor TT 150. Skříň ventilátoru u typů 1-8je vyrobena z kvalitního houževnatého polypropylenu. Vzduch proudí do ventilátoru v axiálním směru, ale výtlak z ventilátoru je pod úhlem menším než 90°. Na své si u nás přijdou zákazníci, kteří hledají kvalitní ventilátor k digestoři, i ti, co potřebují ventilátor pro centrální odvětrání koupelen, rodinných domů, skladů a ostatních bytových i nebytových prostor.


Potrubní ventilátor 160

DESIGN Kryt ventilátoru je vyroben z oceli s polymerickou vrstvou. Pro snadné připojení a provoz může být použit kabel se zástrčkou. Tichý potrubní ventilátor Dalap AP 1Quiet určen k odsávání vzduchu z bytových a nebytových prostor, jako jsou kuchyně, koupelny, toalety, WC, kanceláře, prodejny, garáže, sklady, restaurace a pod. Jsou vhodné na připojení do potrubí s vyšší tlakovou ztrátou. Potrubní ventilátor TT 1za 8Kč.


Nabízíme kvalitní ventilátory od ověřených výrobců. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Profesionální potrubní ventilátor Ø 1mm. Zároveň lze nainstalovat více potrubních ventilátorů za sebou, abyste zvýšili tlak nebo kapacitu transportovaného vzduchu.


Odhlučněný dvourychlostní plastový potrubní ventilátor. Podle druhu ložisek, kterými je potrubní ventilátor vybaven, se rozlišují ventilátory vhodné pro častý a nepřetržitý provoz (kuličková ložiska) nebo pro příležitostné ovládání (kluzná ložiska). Detailní popis produktu. Díky svým technickým parametrům je určen pro odsávání v potrubních rozvodech do metrů. Tento potrubní ventilátor je kompatibilní s veškerým kulatým potrubím o průměru 1mm v naší nabídce.


Axiální ventilátor určený pro přívod a odvod vzduchu. Vhodný pro montáž do kuchyní, koupelen a dalších vlhkých prostor. Pro zvýšení výkonu nebo tlaku v potrubí je možné paralelně nebo sériově zapojit více ventilátorů. Kvalitn í vzduchotechnika pro pěstební prostory, kanceláře, restaurace, koupelny a dílny. Přívod a odvod vzduchu obstarají právě tyto ventilátory.


Díky jejich konstrukci je možné je napojit na rozvodné hadice z obou stran, stačí si vybrat sílu odtahu v metrech krychlových za hodinu a průměr napojení. Kryt z vysoce odolného ABS plastu, vnitřní přepínač rychlosti – stupně výkonu. Dvourychlostní potrubní ventilátor z plastu (TD- 1až TD-80 větší mají oběžná kola z hliníku). Třída izolace B, krytí IP 44. CK 1B - průměr 1mm, pro dlouhá potrubí.


Kovové radiální ventilátory ke kruhovému potrubí. Dozadu ohnuté lopatky oběžného kola pro vysokou účinnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky